ESPECIAL FIRA DEL COMERÇ. El comerç local de Bétera és una mostra clara de que no fa falta desplaçar-se cap a altres ciutats o municipis per poder trobar alló que busques. Els veïns i veïnes de la localitat ho tenen tot al seua abast i axií va quedar patent en la passada XI Fira del Comerç. Aquest esdeveniment va tindre lloc del 7 al 9 de juny en el recinte de l’Albereda. Allí, va exposar alguns comerços part del que ofereixen dia a dia.

En aquest sentit, va quedar patent que a la nostra localitat hi ha un ampli ventall de possibilitats. D’aquesta manera, donem alguns exemples parlant d’alguns comerços dels quals encara no hem parlat durant aquests dies, dins dels reportatges enfocats a la fira:

Autojosan

Ubicada al carrer Ocho nº18 nave 3 Polígon Industrial L’Horta Vella, aquesta empresa es dedica a la compraventa de multimarca.

Des d’Autojosan ofereixen els cotxes i furgonetes de segona mà que han triat exclusivament per al seu estoc, aquelles que localitzen amb major qualitat, amb certificacions de quilometratge i a tots els vehicles els realitzen una completíssima revisió en més de 80 punts de control amb la finalitat d’aconseguir la màxima fiabilitat i garantia dels nostres cotxes i per tant, la plena satisfacció dels seus clients, tot això sumat a la seu política de preus baixos aconseguint-ho gràcies als seus marges reduïts.

En Autojosan preval el seu compromís d’oferta de vehicles amb transparència total amb lliurament en l’acte de contractes i documents “sense lletra xicoteta”, vehicles revisats en més de 80 punts de control, manteniment periòdic del fabricador realitzat, inclòs corretja de distribució, etc…, quilometratges certificats, certificat d’absència d’accidents estructurals, certificat Informe de Trànsit, garantia de 12 mesos, prova de conducció prèvia a l’adquisició, finançament a mesura i el millor preu sense competència.

Kompy’s Golosinas Bétera

Aquesta botiga, ubicada a plaça del Calvari, 3, no és un kiosc a l’ús. Cuidant el mínim detall, els seus gerents es preocupen per conéixer bé a qui anirà destinat el seu encàrrec (gustos, aficions, dates o dades clau…). Després d’un bon treball de recerca, Roberto comença a posar en marxa la seua imaginació, se submergeix en el seu taller, realitzant una infinitat de possibilitats en pastissos de llepolies. Cap d’elles és igual.

D’aquesta manera, sense motles i tallant el suro segons la forma desitjada pel client, es confeccionen uns pastissos amb delícies fresques i de primera qualitat. En aquest sentit, cal destacar que Roberto és artesà de cartó pedra i materials artificials, la qual cosa propícia que el seu treball obtinga uns resultats magnífics i deixe als seus destinataris bocabadats, emocionats i més que satisfets. No hi ha gens impossible per a ell. Qualsevol tipus per encàrrec es converteix en realitat gràcies al seu do i efectivitat, ja que les comandes solen estar finalitzats d’un dia per a un altre.
Als pastissos, centres i detalls per a comunions, noces, batejos, falles, festes, convencions i esdeveniments de diferent índole, se li suma una labor més. Així, també munten taules dolces per a diferents efemèrides i recepcions que reben el nom popular de «Candy Bar», on també té una xicoteta cabuda el món de la globoflexia. Tot això, es personalitza d’una manera especial i s’adapta a l’ocasió i als gustos personals.
Ademfis Asesores

Ubicat a Avinguda País Valencià, 103, el seu treball principal va encaminat en dos àmbits: D’una banda, ofereix servei a nivell empresarial i particular en l’àmbit fiscal, comptable i laboral, i resoldre totes les qüestions relacionades.

D’altra banda, aquesta empresa brinda la possibilitat de gestionar totes aquelles comunitats de veïns, associacions, agrupacions d’interès urbanístiques, mitjançant un titular col·legiat, ja que és una activitat que només es pot exercir estant col·legiat per l’excel·lentíssim col·legi de Administradors de Finques.

L’horari d’oficina és: 8:30-14:00 hores i 16:00-20:00 hores.

Copicentro Bétera

Situat al carrer Calvari, 67, des de fa més de 9 mesos aproximàdament, aquest establiment no és només un centre de copiat sinó una impremta amb tots els serveis. Els esmentats serveis ronden entre: vinils, lones, cartells lluminosos, Roll up ‘s, flyers o targetes. 

La marca oficial amb la que treballa aquest comerç (Copicentro) va nàixer en l’any 1984. Des d’aquest any, una de le principals finalitats de la casa és satisfer els seus clients amb tots els serveis, treballant en oferir un tracte professional, tant a estudiants com a multinacionals o xicotetes PIMEs. En Copicentro es compta amb una xarxa de més de 65 centres a tota Espanya, amb serveis professionals d’arts gràfiques i d’impremta.

Aquesta empresa utilitza la tecnologia més avançada en impressió, reproducció i edició i els millors materials per garantir la màxima qualitat i professionalitat dels seus treballs. A més, s’ofereixen pressupostos sense compromís adaptats a les necessitats de cada client.

En Copicentro es compta amb un equip humà expert en les diferents àrees de la producció, des del disseny i l’edició, fins a la fabricació i l’acabat final dels treballs. Copicentro dissenya, imprimeix i instal·la, qualsevol tipus de treball: targetes de visita, treballs de cartelleria, expositors, merchandising personalitzat, plànols, retolació de locals comercials i vehicles, etc. Al temps, es disposa de productes de papereria i un servei integral orientat a la imatge corporativa de les empreses. Imprimeixen fullets, cartells, papereria corporativa, llibres, manuals i tota mena de documents que l’organització necessite.

Ges Seguros Bétera

La sucursal de Ges Seguros a Bétera es troba a Avinguda País Valencià, 43, B. A nivel nacional, Ges Seguros porta des de 1928 oferint als seus clients solucions personalitzades a través de la seua xarxa d’agents exclusius. Una experiència que els hi ha servit per a tindre un dels nivells de solvència més elevats del mercat i ésser una de les empreses que millor coneixen el sector de les assegurances a Espanya.

Es tracta d’una companyia sòlida, recolzada en els seus propis recursos i en els milers de clients que confien en els seus productes. El seu capital és exclusivament nacional, i no depenen de multinacionals ni altres entitats financeres.

Podologia Bétera

Situada en el Carrer José Gascón Sirera 76-Baix, aquesta clínica porta 13 anys prevenint, diagnosticant i tracta els problemes del peu a la nostra localitat. A més, s’ocupa de la seva cura integral i de la seva relació amb la resta del cos.

Cristina Vilà i Paco Camacho (ambdós diplomats universitaris amb registre sanitari)  tracten diversos camps dintre d’aquesta especialitat, com ara la dermatologia o l’ortopèdia. Aquests especialistes estudien els trastorns menors dels peus i el seu tractament (quiropòdies) i realizán exploracions biomecàniques.

També realitzen cirurgia de mínima incisió, entre altres més tasques relacionades amb aquesta part de la medicina, ja que s’ocupen de patologies plantars (berrugues, fongs, dermatosis …) i de podologia pediàtrica preventiva (peus plans, gen valc, peus buits …). D’aquesta manera, utilitzen instrumental mèdic esterilitzat i, a més a més, tenen taller propi per confeccionar plantilles ortopèdiques.

Podologia Bétera també treballa per a altres centres sanitaris i altres poblacions. També col·laboren amb laboratoris farmacèutics especialtzats en els peus A més, ofereix un servei de visites a domicili en el municipi i urbanitzacions per a pacients malalts o amb mobilitat reduïda.

Amb un tracte directe i de qualitat, Cristina i Paco dediquen el seu treball a pacients de totes les edats, ja que la prevenció d’algunes patologies i malalties en els peus en edats primerenques és molt important. Doncs si seguim parlant de la salut infantil, és molt recomanable que des de xicotets ens cuidem els nostres peus i, amb això, puguem prevenir o corregir algunes malalties d’un altre rang, com ara desviaments de columna. Les plantilles són dispositius que tenen com a finalitat corregir o modificar la xafada del pacient. En certs casos, el seu ús no s’hauria de veure com una cosa excepcional i començar a utilizar-se més regularment ja que, no només corregeix deformitats, sinó que pot arribar a prevenir-les.

En els xiquets, l’ús de plantilles cobra especial importància degut a l’èxit que suposa la instauració d’un tractament precoç, ja que com més aviat es corregeixca el problema, millor resultat final s’obtindrà i més fiable i durador serà per a la resta de la seua vida.

Aquest centre obri cinc dies a la setmana, baix cita prèvia, estant al servei dels veïns en horari de matí de 09: 30-13: 30 hores i en horari de vesprada de 16: 30-20: 00 hores.

Autoescola l’Estació

Aquesta autoescola està ubicada a la plaça de l’Antic Regne de València, 8, molt a prop de l’Estació. En aquest establiment s’aplica el mètode low cost, sent una autoescola accesible per a tot tipus de butxaques. A més a més, ofereix un servei de qualitat amb les millor atencions possibles. Doncs, s’utilitzen les últimes i  més noves tecnologies per poder ofereir un servei competent i adequat, d’acord a la seua clientela.

En el centre es presta servei de classes teòriques amb professor en horari de matí i de vesprada. A més, cap la possibilitat de cursos intensius de manera gratuïta.

L’horari de les instal·lacions és de dilluns a divendres de 09.30 a 14.00 hores i de 16.30 a 21.00 hores i dissabtes de 10.00 a 13.00 hores.

Qui desitge informar-se pot cridar al telèfon 961 69 11 03, enviar un correu a aelestacio@hotmail.com o aproximar-se a l’autoescuela on Raquel l’atendrà amablement i de manera personalizada.

 

El Pistacho Bétera

Ubicat al carrer Salvado Giner, 65, si volies llepolies, petards o simplement volies quedar amb els teus amics a tot veí o veïna d’aquesta zona li ve al cap “El Pistacho”. Moltes hores de la nostra infància i adolescència han anat passant enfront de la seua façana i interior, ens sabíem de memòria el que anàvem a comprar.
L’1 de maig va començar una nova etapa a aquest establiment, continuant endolcint, acompanyant i interactuant amb la infància i la joventut de Bétera.
A poc a poc els seus nou gerents, Ana i Artur, aniran actualitzant novetats, reinventant per dins i per fora aquest establiment, perquè continue sent el referent més dolç i interessant de Bétera. Tot el que necessites en Llepolies, papereria, llibres i material escolar.

 

Bee Natura

El nostre entorn també permet gaudir de projectes com el de Bee Natura, ubicat al carrer Los Nardos, 5. Dirigit en l’àmbit familiar, pel matrimoni format per Jordi Hernándiz (Perit Apícola i Apicultor Ecològic) i Patricia Carpio (Veterinària especialitzada en Producció Ramadera, Seguretat Alimentària i Sanitat Apícola), aquest negoci naix per mostrar l’apassionant Món de les abelles, protegirles i ajudar al medi ambient. Així, ofereixen activitats per a totes les edats, servei veterinari i assessoria apícola, venda de material viu i de mel.

Com a activitats compten amb les següents:
– Tallers per a xiquets, Apitallers. Consideren que la clau per poder arribar a la societat de la cura del nostre medi ambient són els més menuts.
– Diferents modalitats de visites a les arnes. Apiturisme per a totes les edats.
– Tasts de Mels per a grups.
– Serveis Veterinaris i Apícoles i rescat d’eixams.
– Apadrinament de ruscs al Santuari del Montcudio de Serra, a través d’Ecocolmena, una ONG a escala nacional de la qual formen  part.
– Detalls de mel per a qualsevol esdeveniment.
– Venda de la seua pròpia mel, Bee Mel. Només envasen i venen la seua mel. Son, per tant, productor primari.
Diversos dels apiaris els tenen en el procés de conversió a Ecològic, burocràticament parlant, ja que el maneig com Ecològic ho fan des del primer moment (no tracten amb medicaments sintètics, només productes naturals, treballen amb ruscs verticals o d’alça que permeten respectar el Benestar Animal i no recol·lectar la mel d’on elles crien i a més es pogués tractar…). Respecten medi ambient i pol·linitzadors autòctons, els pocs que queden.
Bee Natura també està certificat per la Marca Parcs Naturals de la Generalitat. Només porten les arnes a parcs naturals per disminuir la possible presència de pesticides / plaguicides a la mel i / o cera.
La seua mel és més crua, no sotmeten a tractament tèrmic. És a dir, no pasteuritzen per barrejar ni altres transformacions o alteracions que es puguen portar. No alimenten a les abelles amb pinsos ni xarops (això sí que està permés en Ecològic, sempre que siga Eco el producte) perquè no fiquen a la cel·la aquest producte com nèctar i passe a formar part de la mel. La seua producció no és molt elevada. Per aquest motiu, vancanviant-les de parc natural a la recerca del nèctar, amb la qual cosa, segons clima i pluviometria ens canvia el collit.

Qui desitge més informació de Bee Natura pot cridar als telèfons 963 117 464 / 637 896 940 o enviar un e-mail al correu info@beenatura.es. El seu horari és el següent: De 9.30 a 14.00 i de 16.00 a 17.30 hores, de dilluns a divendres.

Hi5 Education Centres

Ubicat en l’actualitat en Sant de la Pedra, 3-B, el que va començar sent una escola d’estiu, al voltant de l’any 2010, s’ha convertit en un veritable centre educatiu especialitzat en idiomes. Al llarg dels anys s’ha anat produint un creixement exponencial d’estudiants i, per tant, d’aules.

En l’actualitat, es compta amb 9 classes i 600 estudiants, tot i que les aules són de grups reduïts per propiciar el tracte i l’atenció personalitzada. Per a això, hi ha un equip de professors perfectament qualificat, entre els quals es troben professors nadius titulats, internacionals i amb doble nacionalitat. D’aquesta manera, el professorat compleix satisfactòriament el perfil educatiu buscat al centre, aportant a l’alumnat coneixements tant lingüístics com culturals d’altres països.

Amb una immensa possibilitat horària de 09:30 a 21:30 hores, a més d’oferir classes d’anglès, també s’imparteixen classes d’alemany i francès (anuals, intensives i particulars). Al seu torn, hi ha un servei de repàs i classes particulars. L’ensenyament d’aquest centre va dirigida a estudiants des dels 2 anys d’edat fins a majors de 65. Així mateix, prepara programes específics per a empreses d’anglès de negocis. També es donen cursos de preparació d’exàmens oficials Cambridge i EOI, d’accés a la universitat, Graus Mitjà i Superior.

Sent conscients que cada estudiant és diferent amb unes habilitats i inquietuds particulars, centren la seva tasca diària en activar totes les seves intel·ligències múltiples: lingüística, logicomatemàtica, cinètica-espacial, musical, inter i intrapersonal, naturalista i existencial. Amb això, persegueixen la implicació de l’estudiant desenvolupant les seves capacitats i treballant assumptes com l’expressió corporal, entre d’altres. A les classes sempre es parla anglès, deixant que siguen els estudiants els que més parlen.

L’objectiu és desenvolupar un equilibri lingüístic per a crear parlants multilingües capaços de respondre a les necessitats de l’evolució de la societat multicultural i globalitzada.

Les noves tecnologies estan sempre presents a les aules, perfectament equipades per afavorir la interacció.

Com a valor afegit, en Hi5 s’imparteixen cursos d’immersió d’estiu. En aquest sentit, cal destacar la Summer Shool al CEIP Camp de Túria, que aquest 2017 es tornarà a repetir després d’haver estat un autèntic èxit l’any passat. També es té en ment una escola de Nadal per al proper curs.

També hi ha cursos a l’estranger de 2, 3 i 4 setmanes a Irlanda, Anglaterra, EUA i Canadà. A més, hi ha un departament d’anglès de negocis i per a empresa, on es creen els cursos depenent de les necessitats particulars de cada entitat empresarial. Un altre dels serveis destacats és el de traducció de l’i l’anglès de textos cientificotècnics i generales.

Al maig de 2016 Hi5 es va convertir en un un multicentre: Hi5 Education Centres, comptant ara amb un nou i exclusiu centre sitat al c / Xiprers 13, en l’entorn privilegiat de les Corts Valencianes de València ciutat. Aquest multicentre va més enllà, combinant oci i activitats per a alumnes i familiars.

Eme Montessori School

Ubicat al carrer Ramón i Cajal, 74, és un centre especialitzat en la primera etapa de l’educació infantil (0-3 anys), autoritzat i subvencionat per la Conselleria d’educació de la Comunitat Valenciana.
Les seues instal·lacions compten amb més de 400m2, distribuïdes en 3 aules àmplies i lluminoses, aula d’usos múltiples i menjador. També disposen de 2 patis, un exclusivament per a nadons, i hort.

Totes les activitats es desenvolupen en un ambient lúdic, de joc i relació positiva amb els altres xiquets. Es basen en l’atenció personalitzada i en el treball de la intel·ligència emocional per afavorir la creativitat i estimular la seua personalitat, autoestima, habilitats socials i empatia.

Compten amb noves tecnologies per a la seua metodologia d’ensenyament-aprenentatge, utilitzen materials Montessori, aprenentatge de manipulació i iniciació a l’anglés. Ja tenen la matrícula oberta per al pròxim curs 2018-2019, des de 75 €.

Fil i Cotó

Qui desitge més informació pot cridar al telèfon 960 09 33 83. També es pot trobar més informació al Facebook @escuelainfantilelcastell.

a creativitat també és un dels punts forts a Bétera. En aquest sentit, mencionem a FIL I COTÓ. Ubicada al carrer Sant Pasqual, 15, es tracta d’una botiga-taller de patchwork i treballs manuals oberta al municipi en 2008 per Amparo Esturi. El patchwork va nàixer del reclicatge de retalls de tela i avui dia és una activitat destacada dins de l’art tèxtil. Per això, els cursos i tallers que imparteix Amparo Esturi tenen una orientació artística. Disposa d’un servei de venda de teles i merceria especialitzada i és membre de l’Associació Espanyola de Patchwork.
Qui desitge conéixer de més a prop aquesta botiga-taller, a més d’acostar-se, pot cridar al telèfon 655.375.460 o enviar un correu electrònic a cukaes@gmail.com. També pot trobar més informació a filicoto.blogspot.com.es o en el Facebook @FILICOTÓPatchwork.

 

Espai de Relaxació Toñi Benavent

Toñi Benavent, Espai de Relaxació i Centre de Sanergia, es troba a Avinguda Constitució, 23-Baix. Aquest és un Centre de Teràpies Naturals: Naturopatia Bioenergètica, Emocional i Psicofísica. La seua finalitat és compartir i ajudar les persones en el seu camí de Sanació, Curació, i Evolució Personal.

Per a lograr aquest objectius s’ofereixen tècniques naturals que ajudaran a equilibrar, harmonitzar i curar tot el teu organisme, des d’una integració de cos, ment i esperit com un Tot, i despertant la teva Consciència camí a una veritable re-trobada.

Per això es proposa la combinació de diverses tècniques: Constel·lacions Familiars, Rebirthing-Renaixement, Acupuntura, Auriculoteràpia, Sanergia, la Connexió, Reiki (diferents sistemes per mobilitzar diferents Energies de l’Ésser Humà: Usui-Tibetà, Karuna i Egipci. Adults i nens ), Ioga especialitzat (adults i xiquets), Meditacions Dinàmiques, Massatge Metamòrfic, Nidra Ioga, Ioga aèri, Flors de Bach, Aromateràpia Egípcia, Cursos per a la Salut i el Benestar

En aquest cente s’aborda la causa, el “detonant” de qualsevol desequilibri o malaltia, per curar la persona, qui rep a través del seu cos la informació necessària perquè això passe, activant així el sistema de “autosanació”. Els resultats són sorprenents i espectaculars.

Toñi Benavent, perfectament qualificada en aquesta àrea, dirigeix des de fa diversos anys aquest centre de naturopatia bioenergètica, emocional, i psicofísica.

Qui desitge conèixer més a fons aquest centre pot fer-ho a través del 652 068 120; info@toñibenavent.es o també en el facebook @espaiderelaxacio. L’horari del centre és de dilluns a divedres de 09:30 a 21:00 hores.

Más life telefonia mòbil

Bétera compta, des del passat 17 d’abril amb un nou comerç. Es tracta de la nova tenda MASLIFE, ubicada al carrer José Sáez, 20.

En aquest espai podràs trobar les teues companyies telefòniques preferides: ➡️Yoigo, ➡️Másmóvil, ➡️Pepephone, ➡️Llamaya y ➡️Lebara

 

Caché Bétera

Aquesta botiga de moda està ubicada al carrer José Sáez, 20. De nova gerència, ara compta amb roba també de xiqueta i xiquet des dels 4 als 16 anys. Així mateix, continua oferint peces de roba casual a preus molt econòmics tant de dona com d’home.

A més a més, compta amb un ampli horari de dilluns a dissabte de 10.00 a 14.00 hores i de 17.00 a 21.00 hores i diumenges i festius de 11.00 a 14.00 hores.

 

 

Imprimir article
Comenta aquesta notícia