El passat cap de setmana, la música jazz va ser la protagonista a Bétera. Un any més, el mes de juny va acollir el FestiJazz als jardins de la piscina infantil municipal del poliesportiu de la localitat. L’esdeveniment va estar organitzat des de la Regidoria Municipal de Cultura, amb entrada gratuïta per a totes i tots.

Aquesta edició del Festival de Jazz ha comptat amb quatre actuacions i un taller didàctic, entre el 14, 15 i 16 de juny. Així, l’esdeveniment s’inaugurava amb l’actuació de Sott Hamilton & Toni Solà, a les 23.00 hores. Els assistents van tindre una gran oportunitat per a disfrutar del jazz més essencial i autèntic en formació de quintet, completat per Gerard Nieto al piano, Ignasi González al contrabaix i Xavi Hinojosa a la bateria.

Posteriorment, dissabte, tenia lloc un concert didàctic sobre la història del Jazz, a les 18.00 hores. Amb aquest concert didàctic, els allí presents es traslladaren fins al primer quart del segle XX per a endinsar-se en el suggeridor Món de la música Jazz. Aquest, va ser un concert didàctic, no sols per a xiquets. En ell, es va buscar els orígens del Jazz i es feu un recorregut per tots els estils. En definitiva, va ser una proposta adaptada a tots els públics, a càrrec de Sedajazz Band.

A les 23.00 hores, era el torn per a Pra Você and Friends. Aquest és un grup format per un trio de veu, guitarra i bateria, ampliat en aquesta ocasió amb contrabaix, trompeta i percussió llatina per a fer-ho més complet i atractiu.

Així mateix, el diumenge 16 de juny tenia lloc un Taller d’Instruments musicals amb materials reciclats a les 12.00 hores. El taller d’instruments també estigué a càrrec de Sedajaz, qui feu que els participants aprengueren a crear instruments musicals a través de materials reciclats, donant-li a la vegada utilitat a objectes que estaven destinats a quedar-se en deixalla. La creativitat va tindre cabuda en aquest taller.

Per a concloure aquesta segona edició del Festival de Jazz a Bétera,  “Big band Casino Musical Godella” feia un homenatge a “Maynard Ferguson” a partir de les 20.00 hores.

A continuació, oferim una xicoteta fotogaleria dels diversos actes celebrats:

Imprimir article
Comenta aquesta notícia