Les altes temperatures de la vesprada del dissabte no van impedir que les Obreres i Majorals de 2019 i els Majorals de 2020 disputaren el ja tradicional partit amistós anual. Aquest sol tindre lloc sempre durant el mes de juny, abans que els Majorals del pròxim any obriguen les portes del seu Barracó i que les Festes d’Agost donen inici.

Així, els Majorals de 2019 i 2020 van eixir el passat dissabte, 15 de juny, a les grades del Poliesportiu municipal per a disputar un partit amistós on van intentar demostrar quina era la colla que més en forma estava. Les Obreres de 2019 també estigueren presents en aquesta jornada, animant i inclús participant.

Aquest acte també va servir com un dels primers actes oficials dels Majorals de 2020, abans que òbriguen el seu barracó a l’Albereda de Bétera.

La música de la xaranga va ser l’encarregada d’amenitzanr la vesprada. Fills, parelles, amigues i amics…Aquests també van assistir al Poliesportiu per a animar a la seua colla favorita.

La cita començava a les 18.00 hores i estaven convidats tots els veïns i veïnes.

A continuació, oferim una fotogaleria de la jornada:

Imprimir article
Comenta aquesta notícia