La comissió fallera de la Gran Via del Sud  de Bétera ha fet públic a través de les xarxes socials els noms dels nous artistes fallers 2020. Per a la infantil l’artista contractat serà Xavier Gámez i per a la gran, Mario Gual.

Gámez, qui malgrat la curta trajectòria ha rebut importants premis, s’ha mostrat content i il·lusionat. De la mateixa manera ho feia la comissió, ja que les ganes de treballar conjuntament eres mútues, i el contacte amb l’artista ve de fa vora un any.

L’artista Mario Gual també és sinònim d’alegria, bon treball i d’èxit, i per això la comissió tampoc va dubtar en comptar amb ell per al seu 40 aniversari. El colorit i les peces arriscades que identifiquen l’artista es podran veure el pròxim març en esta demarcació de Bétera.

La comissió fallera ha volgut agrair també el treball dels artistes Miguel Ángel Rollo i Josep Maria Baixauli per estos 10 anys en què han sigut els autors de les falles del Sud amb els quals han collit nombrosos premis.

Imprimir article
Comenta aquesta notícia