El pròxim dissabte 22 de juny l’Ateneu de Bétera tindrà doble celebració. I és que enguany Sant Joan serà també la Nit de les persones associades.

El programa serà el següent:

  •    19.30h. Obertura.
  •    20h. Cava de benvinguda i inauguració de l’exposició “Comerç just”.
  •    21h. Sopar (gratuït per a associades, 10€ per a no associades). Fes la teua reserva ací (fins al divendres a migdia): sopar Nit associades 2019
  •    22.30h. Foc de Sant Joan a la plaça.
  •    22.45h. Coca de Sant Joan.
  •    23h. Concert: El gitano alegre. En acabar, Cant al Vol.
             
Però, a més a més, un dia abans, divendres 21 de juny, a poqueta nit, projectaran i xarraran al voltant de la pel·lícula “La mestra”.
Altres activitats

D’altra banda, l’Ateneu Jove ha organitzat una nova activitat. Es tracta del curs d’iniciació a la fotografia. Aquest tindrà lloc els dies 6 i 13 de juliol i tindrà una durada aproximada de 6 hores, dividides en aquests dos dies diferents. El primer dia es durà a terme de 10.00 a 14.00 hores i el segon dia de 10.00 a 12.00 hores.  El curs serà en les mateixes instal·lacions de l’Ateneu de Bétera (plaça del mercat, 5) El preu del curs és de 15 euros per persona i amb un aforament màxim de 20 places. Per a inscriure’s al taller cal enviar un correu a: darmatemedia@gmail.com per a contactar amb Alicia i així reservar la seua plaça. Aquelles persones menors de 12 anys hauran d’anar acompanyades per un adult.

Aquest curs està pensat per a transmetre d’una manera senzilla els coneixements necessaris per a poder començar a crear les teues imatges. Està dirigit a totes aquelles persones que tinguen interés en adentrar-se al món de la fotografia.
La formació estarà dividida en dues parts: una teòrica per a adquirir les nocions bàsiques i altra pràctica per a aplicar els coneixements assolits.
El segon día, 13 de Juliol de 10:00 a 12:00 hores, consistirà en la participació directa dels alumnes per a que mostren als companys el que han après amb la realització d’un xicotet treball proposat la primera jornada del curs. Aquesta activitat
els permetrà expressar-se a través de la seues creacions fotogràfiques. D’aquesta manera es crearà un espai de debat i de reflexió entre totes i tots.
Qui no dispose d’una càmera de fotografia podrà utilitzar la del seu mòbil i a més practicar amb alguna de les càmeres  del curs. Les dues persones encarregades d’impartir aquest curs son Alicia Pascual-Ahuir Mata, graduada en el cicle superior d’ Iluminació, captació i tractament de la imatge i Arnau Darós Piquer, graduat en Comunicació Audiovisual.

Imprimir article
Comenta aquesta notícia