EFE. Agents de la Policia Nacional van detindre dimecres passat a Bétera a un home de 39 anys com a presumpte autor de la mort d’una dona de 82 que va aparéixer morta en el seu domicili de València el passat 20 d’agost, a la qual a més va robar joies i diners.

Les investigacions es van iniciar en tindre coneixement els policies de la trobada del cadàver de l’anciana i al principi tot apuntava al fet que es tractava d’una mort natural al no haver indicis de violència.
L’autòpsia va determinar que la causa de la mort era d’etiologia homicida en haver mort per asfíxia per sufocació, segons informa la Policia.

Com a conseqüència de les investigacions, els agents van detindre el dimecres a un home de 39 anys i origen cubà com a presumpte autor de la mort de la dona i del robatori de joies i diners en el seu domicili.

Presó provisional 

El titular del Jutjat d’Instrucció número 1 de València ha acordat l’ingrés a la presó provisional, comunicada i sense fiança de l’home detingut.

El detingut està nvestigat en una causa oberta pel citat jutjat per delictes d’homicidi i robatori amb força a casa habitada, ha informat el Tribunal Superior de Justícia de la Comunitat Valenciana (*TSJCV).

Imprimir article
Comenta aquesta notícia