El passat cap de setmana es va celebrar el Campionat Autonòmic de Platja de les categories absolutes, en la qual el Club Natació SOS Bétera es va proclamar Subcampió Autonòmic per clubs. Això va ser possible amb les 19 medalles aconseguides i els llocs destacats en cada prova. Els xics i xiques de les categories Juvenil, Júnior i Absolut van estar acompanyats a la Platja Centre de la Vila Joiosa d’Alacant pel seu entrenador Miguel Ángel Sinisterra.

El Campionat Autonòmic de Salvament i Socorrisme es va celebrar durant dues jornades i en ella van participar huit dels Clubs de la Comunitat Valenciana. Fins allí es van desplaçar, a més, part dels familiars dels participants, que van animar en cada prova als xics i xiques, la qual cosa els va ajudar també a aconseguir els punts necessaris per a aconseguir el subcampionat.

Des del Club s’ha volgut felicitar els seus socorristes participants pel seu compromís durant cada entrenament, així com al seu entrenador i els seus familiars. A més, els anima a continuar treballant durament per a la consecució de nous èxits, tant personals com d’equip i de Club, en els campionats d’Espanya que estan a la volta.

A continuació detallem els resultats:

Imprimir article
Comenta aquesta notícia