Queden pocs dies perquè arribe la celebració de Sant Joan i amb ella l’estiu. Com ja és costum, les diferents comissions falleres de Bétera solen celebrar la festivitat als peus del seu casal.

La setmana passada va ser el torn per al Falla Gran Via de l’Est, Gran Via del Sud i La Barraca. En les pròximes setmanes serà el moment per a les altres dues comissions (Carraixet i Albereda).

A partir de les 11.30 hores, la Falla Gran Via de l’Est iniciava els seus actes amb una festa de l’escuma i piscines, on els més menuts disfrutaven de valent. A les 18.00 hores era l’hora del “quinto y tapa” i, per als més menuts berenar. A la vesprada també es procedia al muntatge de la foguera “El llibre de la selva”. A les 21.30 hores es duia a terme el sopar de pa i porta. A les 23.00 hores, el monologuista Àlex Martinez era l’encarregat de donar la nota d’humor a la jornada. La jornada es tancava amb una discomòbil amb els dj‘s residents.

D’altra banda, la festa començava a les 17.00 hores a la Falla Gran Via del Sud, amb la plantà de la seua foguera, especial 40 aniversari. De 17.00 a 20. 00 hores, els més menuts de la falla van poder disfrutar de tobogans i un parc aquàtic A les 21.30 hores arribava el sopar popular amb posterior discomòbil.

La Falla la Barraca també encetava la seua festa a les 17.00 hores amb gimcana per a totes i tots. Després del seu sopar popular, la celebració també es tancava amb una discomòbil.

Les “cremaes” de les fogueres van comptar amb la presèmcia de la Fallera Major del municipi, Omayra Calvo Zaballos i un representant de la Junta Local Fallera, així com amb la nova alcaldessa de Bétera, Elia Verdevío i el regidor Manu pérez.

Imprimir article
Comenta aquesta notícia