Demà, divendres 21 de juny, acaba el termini perquè els estudiants que ho desitgen presenten les seues sol·licituds per a optar a una de les beques de formació que ofereix l’Ajuntament de Bétera durant els mesos de juliol i agost en el marc del programa la Dipu et Beca.

La convocatòria d’estes beques es va publicar divendres passat 14 d’agost en el Tauler d’anuncis de l’Ajuntament de Bétera i en el Tauler d’anuncis digital de la web www.betera.es, encara que és cert que com a conseqüència del canvi de govern, l’existència de les beques no s’ha publicitat en les xarxes socials del consistori o en la secció d’actualitat, la qual cosa ha provocat que només aquells estudiants que han estat atents a la convocatòria hagen pogut preparar la documentació necessària per a optar a una d’estes beques remunerades.

Segons les bases aprovades, enguany s’ofereixen un total de 19 beques de pràctiques formatives destinades a estudiants d’ensenyaments oficials, cadascuna d’elles està dotada amb un import de 500 euros bruts mensuals i es realitzaran de l’1 de juliol al 31 d’agost. En total seran 20 hores setmanals, 4 hores diàries, de dilluns a divendres i en horari de 9.30 a 13.30 hores.

Per a poder accedir a les beques cal complir una sèrie de requisits com tindre 18 anys, estar cursant algunes dels ensenyaments oficials (Cicles Formatius de Formació Professional o Ensenyaments Universitaris) i no estar gaudint d’una altra beca o ajuda que tinga la mateixa finalitat.

Amb la finalitat de garantir la màxima difusió d’estes beques entre els estudiants tindran preferència aquells que no hagen resultat beneficiosos d’estes beques en edicions anteriors, sempre que el perfil dels sol·licitants ho permeta.

En esta ocasió hi haurà beques per a estudiants de Gestió Administrativa, Disseny d’Interiors, Grau d’ADE i Dret, Cicle de Formació Atenció a Persones Dependents o Atenció Sociosanitària,  Cicle d’Informàtica i Telecomunicacions, Grau en Periodisme, Turisme i Història, Cicle d’Educació Infantil o Grau en Magisteri i Màster en Prevenció de Riscos Laborals.

Imprimir article
Comenta aquesta notícia