El jove de Bétera, Álvaro Tomás, té nous èxits a contar. Ara, s’ha proclamat campió autonòmic junior de Taekwondo amb +78 kg. D’aquesta manera, s’ha guanyat la seua plaça al Campionat d’Espanya Junior, el qual es durà a terme el pròxim mes de juliol a Valladolid.

El seu esforç s’està veient reflectit en una impressionant temporada, proclamant-se campió autonòmic en categoria junior 2019 i Sub-21, guanyant-se així l’oportunitat de lluitar en ambdós campionats d’Espanya 2019 a la citada ciutat de Valladolid. Ara toca preparar ambdós campionats i lluitar per aquestes medalles.

Cal mencionar a més, que aquest jove també s’ha proclamat campió de la lliga de Taekwondo de la Comunitat Valenciana. Álvaro Tomás forma part del Club de Taekwondo de Moncada sota la direcció tècnica de l’entrenador nacional Juan Carlos Cobos,

Imprimir article
Comenta aquesta notícia