Bétera va celebrar un passat cap de setmana de ciclisme solidari. En primer lloc, dissabte 15 de juny, l’Albereda de Bétera ja començava a agafar form de cara al diumenge. Els inscrits recollien els seus dorsals..
Ja diumenge, 16 de juny, la mateixa esplanada es va omplir de ciclistes que van voler participar en la 7a Marxa Cicloturista AVAPACE per donar visibilitat a les persones afectades per paràlisi cerebral.
A les 8 del matí més de 1000 participants es van congregar en aquest espai per marxar cap a les 08.30 hores, aproximadament.
Les Ames de Casa de Bétera van col·laborar amb l’avituallament dels corredors oferint-los fruita fresca, igual que les empreses participants van repartir refrescos i entrepans i cafés.
L’acte va comptar amb la presència de l’alcaldessa de Bétera, Elia Verdevío, acopanyada per altres membres del nou govern local, com María Segura i Manu Pérez (PP) i Eva Martínez, Julio Inés i Ximo Gómez (Ciudadanos). Els regidors socialistes tampoc van voler perdre’s aquest esdeveniment esportiu.

L’acte també va comptar amb la participació de rostres coneguts com el ciclista professional Fernando Casero (qui va donar en nom de la Vota, 1000 euros, i ex jugadors del València Club de Futbol: Paco Camarasa, Fernando Giner i Luis Pascual. En total, es van a conseguir 21.000 euros.
Ací teniu, una fotogaleria d’aquest cap de setmana. En una altra publicació, adjuntarem un vídeo resum.

Imprimir article
Comenta aquesta notícia