ESPECIAL RUTA DE LA TAPA.Aquest dijous, 20 de juny, els veïns i veïnes de Bétera van tornar a eixir als carrers del municipi per a disfrutar de les millors tapes preparades pels nostres hostalers per a la  Jornada de la  Ruta de la Tapa. En alguns casos, es van esgotar les existències i en altres inclús es va solapar amb sopars que la gent demanava. Tot i que els hostalers van notar que aquest dijous, els ciutadans es concentraven majoritàriament a la zona de l’Albereda, les impressions a nivells generals eres bastant bones. No obstant això, des de l’Associació de Comerciants de Bétera es recomana a cadascun dels hostalers participants, estiguen en el lloc on estiguen, ja que el nivell de les tapes està molt alt enguany.

Enguany participen 11 hostalers, 9 dels quals són associats a l’Associació de Comerciants de Bétera. Com cada any, els restaurants han preparat diverses tapes amb les seues millors propostes. Alguns d’ells, mostren les seues tapes estrela, que ja tenen a la carta, i altres aprofiten per a donar a conéixer alguna novetat.

D’aquesta manera, els veïns i veïnes del municipi tenen l’oportunitat de poder disfrutar de les millors propostes gastronòmiques dels hostalers locals.

Aquesta iniciativa es porta a terme amb la finalitat d’animar els ciutadans a què coneguen les esmentades varietats culinàries que els comerços de sector de l’hostaleria locals els ofereixen.
L’horari de les jornades és de 19.30 hores fins a fi d’existències. Cada establiment tornarà a preparar un mínim de 3 tapes i un mínim de 6 tapes diferents els dos pròxims dijous de juny. El preu és de 3,50 euros cada tapa més consumició i 2,50 euros tapa extra.

Encara queda un dijous, i encara teniu temps de provar les tapes de:

  • Bar-Restaurant el Chato (carrer La Pau,6-Baix). Telèfon: 961601299.
  • El Cantó de Co (carrer Calvari, 2 B). Telèfon: 960238318.
  • Restaurant Flamingo (carrer José Sáez, 20). Telèfon: 627 95 25 23.
  • Taperia el Sol (plaça del Sol, 1). Telèfon: 961692160.
  • Nou Tropical (Avinguda Escultor Ramón Inglés, 31). Telèfon: 961 69 14 05.
  • El Encuentro (Avinguda Escultor Ramón Inglés, 35). Telèfon: 658 59 08 90.
  • El Corral (Avinguda Escultor Ramón Inglés, al  43). Telèfon: 963 01 54 55.
  • Josynes (Avinguda. Diputació s / n . Poliesportiu de Bétera). Telèfon: 609 62 23 31.
  • Ágora 23 (Avinguda Escultor Ramón Inglés, 23). Telèfon 634 34 52 22.

Adjuntem una fotogaleria de la tercera jornada:

Imprimir article
Comenta aquesta notícia