Preprarats… a l’aigua ànecs!

La piscina del Poliesportiu Municipal de Bétera obri hui divendres de 16.00 a 19.00 hores les seues portes per a inaugurar l’arribada de l’estiu. Demà dissabte i el diumenge l’horari serà ja l’habitual d’11.00 a 19.00 hores.

Com és habitual en estos últims anys el primer cap de setmana de l’estiu l’entrada a les instal·lacions i el gaudi de la piscina serà gratuït per als veïns i veïnes de Bétera.

Els tècnics municipals ens recorden que sempre hi haurà un carril reservat per a poder nadar amb tranquil·litat.

Preus piscina 

Com cada any els usuaris tindran l’oportunitat de comprar una entrada diària – 2,50 euros per a majors de 16 anys i 2 euros per a menors de 16 anys – o un bo de 15 banys que costarà 25 euros per a majors de 16 anys i 20 per a menors.

Imprimir article
Comenta aquesta notícia