Hui hem conegut de manera oficial els noms i cognoms dels regidors del nou govern que s’encarregaran de dirigir cadascuna de les àrees que conformen l’Ajuntament de Bétera. El dijous en un ple extraordinari seran aprovades de manera oficial.

L’estructura es manté similar a la de l’anterior govern, encara que sí que hi ha algun canvi en la regidoria de l’Aigua que està dirigida per dues persones en comptes de per una. En este cas els responsables són Eva Martínez (C’s) i Carlos Abad (Mas Camarena) amb l’objectiu de doblegar esforços i treballar des del principi a solucionar els problemes d’aigua tant del nucli urbà com de les urbanitzacions.

Segons els acords aconseguits pels tres partits (PP, C’s i Mas Camarena -Torre en Conill) la distribució de les delegacions seria la següent:

Elia Verdevío (PP) té dedicació exclusiva i a més d’Alcaldia s’encarrega dels regidories d’Agricultura, Esports i Comunicació, Premsa i Publicitat.

Mónica Martín (PP) és la regidora de Serveis Jurídics, Contractació i Ocupació.

María Segura (PP) s’encarrega de dirigir les àrees d’Hisenda i Joventut.

Manuel Pérez (PP) és ja el regidor de Serveis Socials, Festes i Personal.

Carlos Abad (Mas Camarena-Torre en Conill) és 1r Tinent d’Alcalde, regidor de Sanitat, Coordinació Administrativa de les Urbanitzacions i regidor d’Aigua i Recursos Hidràulics (50%).

Gloria Campomanes (Mas Camarena-Torre en Conill) té dedicació exclusiva i dirigeix les àrees d’Obres Públiques, Enllumenat, Recollida i Tractament de Residus, Neteja viària, Medi Ambient, Clavegueram,  Mobilitat i Parc Mòbil.

Maria José Yago (Mas Camarena-Torre en Conill) és la regidora de Parcs i Jardins, Dona i Igualtat.

Manuel Chover (Mas Camarena-Torre en Conill) s’encarrega des de dilluns passat de dirigir les àrees d’Educació i Cultura.

Eva Martínez (Ciutadans) té des del dilluns dedicació exclusiva i ostenta el càrrec de 2a Tinent d’Alcalde. A més dirigeix les àrees d’Aigües i Recursos Hidràulics (al 50%), Urbanisme, Manteniment d’Edificis Públics i Cementeri.

Ximo Gómez (Ciutadans) és regidor d’Indústria, Mercat, Comerç, Consum, Turisme i Patrimoni.

Julio Inés (Ciutadans) s’encarrega de les àrees d’Informàtica, Noves Tecnologies, Policia, Ordenació del Trànsit, Prevenció i Extinció d’Incendis, Protecció Civil i Participació Ciutadana.

 

Imprimir article
Comenta aquesta notícia