El 4 de juliol el Castell de Benissanó acollirà un curs el qual compta amb la participació i col·laboració de la Mancomunitat Camp de Túria, sota el nom ‘Temps de millora: Rendibilitza el registre de la jornada laboral en la teua organització’. Aquesta iniciativa va dirigida a tots els veïns i veïnes de la comarca del Camp de Túria.

Si vols aprofitar el registre de la jornada laboral per a incentivar la teua organització, sols te que inscriure’t a aquesta jornada gratuïta on es donarà rendibilitat a la nova normativa de registre de la jornada laboral. Les inscripcions es poden formalitzar al següent enllaç: https://www.equipohumano.com/actividad/tiempo-de-mejora/

Quins aspectes pot incentivar en la teua organització?

  • Gestió del canvi.
  • Clima laboral.
  • Avaluació de l’acompliment.
  • Cultura corporativa.
  • Política retributiva.
  • Plans d’igualtat.

El preu del curs serà una aportació solidària al projecte: “Cap xiquet sense teràpia” de la Fundació Acavall.

Aquesta iniciativa serà de 16.00  a 20.00 hores.

Programació:

16.15 – 16.30

Recepció dels assistents.

16.30-16.35

Presentació de la jornada. Román Ceballos. Director General de Fundació Equip Humà.

16.35 – 17.15

Factors a considerar en l’organització del calendari laboral i la seua flexibilitat.Maternitat, vacances, hores sindicals, permisos…Mª Eugenia Gómez de la Flor. Soci-Director en Gómez de la Flor Advocats.

17.15 – 18.00

Com afecta el registre laboral a les persones? Clima laboral, cultura i gestió del canvi. Natalia Juarranz. Consultora d’Equip Humà.Federico Segarra. Consultor d’Equip Humà.

18.00 – 18.20

Marc normatiu i actuació de la inspecció de treball. Juan José Camino. Cap d’Inspecció de Treball i Seguretat Social de València.

18.20 – 18.35

Col·loqui i debat.

18.35 – 19.00

Visita Guiada del Castell. Didac Cultural.

19.00 hores.

Imprimir article
Comenta aquesta notícia