El curs lectiu del Centre Artístic Musical de Bétera (CAMB) ha finalitzat. La setmana passada es va procedir a les diverses audicions que cada any tenen lloc per a posar el punt final a les classes. En aquestes audicions va predominar la formació de conjunt. La setmana va concloure amb una altra gran Audició a l’auditori amb tots els alumnes de l’escola, on els cors interpretaren extractes del Musical ‘Invisibles’ (projecte principal d’aquest curs).

D’altra banda, l’actuació de l’Orquestra Simfònica del CAMB amb Gisela el passat dissabte 22 de juny va ser el colofó final al curs 2018-2019. En aquest concert també van participar els alumnes de bàsica (7 anys d’edat), per a donar-li el toc emotiu a l’actuació.

Després de tots aquests actes i activitats, ja hi ha començat el període de nova matrícula de cara al pròxim curs 2019-2020. Els dies de matrícula són el 25, 26 i 27 de juny i 3 i 4 de setembre, en horari d’oficina de 17.00 a 20.00 hores. El lloc és el mateix centre, ubicat al carrer Casa de Cultura, 2. Els veïns i veïnes poden matricular-se des de jardí musical (nascuts en l’any 2016). Les classes són per a: llenguatge musical, elemental i professional, harmonia i anàlisi, cor, orquestra juvenil, banda juvenil, grup d’adults, música de cambra, cant, clarinet, contrabaix, fagot, flauta, oboé, percussió, piano, saxòfon, trombó, trompa, trompeta, tuba, viola, violí i violoncel.

A més a més, emmarcats dins del 50 aniversari del centre, ja hi ha previst altres nous espectacles. Entre ells, cal destacar el concert de la Banda del Centre Artístic Musical de Bétera amb Serafín Zubiri. En aquest concert es recordarà al cantant valencià d’Aielo de Malferit Nino Bravo. Aquest tindrà lloc dissabte 19 de juliol a les 19.00 hores, a les instal·lacions de l’Auditori de la Casa de Cultura de Bétera. les entrades per a aquest espectacle ja estan a la venda.

Així mateix, el pròxim 12 d’agost la banda del centre tindrà el seu ja tradicional concert dins la presentació de les Festes Majors del municipi.

Finalment, el centre espera començar el curs en el mes de setembre amb altres actes que serviran per a tancar el seu 50 aniversari. Un aniversari que hi ha estat carregat d’actes i activitats molt emotius.

 

 

Imprimir article
Comenta aquesta notícia