El passat diumenge, 23 de juny, no sols es va celebrar la nit de Sant Joan. Bétera, igual que en altres municipis i ciutats, acollia la tradicional celebració del Corpus Christi. En primer lloc es duia a terme una missa en l’església de la Puríssima Concepció. Posteriorment, es procedia a la solemne processó fins a l’església dels Desemparats.

Un bon nombre de xiquets vestits de comunió, principalment xiquetes, van eixir en processó engalanant els carrers amb pètals de rosa.

Però no van ser els únics participants. A més de veïnes i veïns devots, també van assistir diversos col·lectius locals. D’una banda, la processó era encapçalada per la Colla de Dolçaina i Tabal ‘Xe que burrà‘, els set pecats capitals, la moma i els gegants i cabuts de la Falla Gran Via de l’Est. Darrere dels com pregadors i pares anava la Fallera Major de Bétera i el President de la Junta Local Fallera, acompanyades de les Falleres Majors i Presidents de les comissions falleres de la localitat.

Després d’un seguici de fidels, els rectors de la població portaven la figura del Corpus, ajudat per diversos portadors. Darrere, els seguia part de la corporació municipal i autoritats polítiques (PP, Ciutadans, Mas Camarena, PSPV-PSOE i Vox).

La banda del Centre Artístic Musical era, una vegada més, l’encarregada de tancar la cercavila. Però no s’ha de deixar de costat la funció de la Colla de Campaners, la qual va estar en tot moment al capdavant dels pertinents tocs de campana per a aquesta celebració.

A continuació, adjuntem una fotogaleria:

Imprimir article
Comenta aquesta notícia