L’alumnat, procedent de diversos municipis de Camp de Túria, entre ells el de Bétera, han rebut un emotiu homenatge dins de la seua graduació en el PFCB de Tèxtil i Mecànica de la Mancomunitat Camp de Túria. El cos docent compost per Pilar Gavarda, Eduardo Contreras i Eduardo Giménez van abrigallar als que durant un any escolar han sigut els seus alumnes.

Pilar Gavarda ha volgut agrair l’esforç d’alumnes i professors: “guardeu aquesta frase en el vostre cor i en la vostra ment ‘Jo vull, jo puc i soc capaç’. Perquè vosaltres voleu, podeu i sou capaços”.

La presidenta de la Mancomunitat Camp de Túria i alcaldessa de Marines, Lola Celda, ha aprofitat l’ocasió per a apuntar que l’ens supramunicipal “ha cregut, creu i continuarà creient en vosaltres. Joves entre 16 i 21 anys que no havien obtingut el Graduat en Educació Secundària Obligatòria i que gràcies a l’esforç i la dedicació del nostre cos docent ha fet de vosaltres uns joves amb futur”.

Celda ha continuat el seu discurs explicant que “la Mancomunitat treballa per a posar en marxa accions que milloren la qualitat de vida dels veïns i veïnes de Camp de Túria. I ho continuarem fent perquè amb el vostre exemple ens doneu forces per a continuar apostant per la joventut”.

“Perquè una societat sense joventut no té futur. Reitere una vegada més, la meua més sincera enhorabona a l’alumnat, a les famílies que els han acompanyat durant tot el curs i com no, al cos docent que incansablement ha apostat per tots i cadascun de vosaltres perquè us convertiu en joves amb talent i amb un futur prometedor per davant”, ha indicat Celda.

Imprimir article
Comenta aquesta notícia