El dissabte tindrà lloc pels carrers de Bétera la carrera més divertida i acolorida dins de la celebració del Cap de setmana de la Joventut. La Holly Run o Carrera de Colors tindrà l’eixida i la meta en l’Albereda a les 19.30 hores.

Per a apuntar-te en esta carrera tan divertida i acolorida, has d’acostar-te a Casa Nebot o inscriure’t a través de la web, www.c-i-eventosdecolor.es.

Amb la inscripció, que té un cost de 5€ per a menors de 18 anys i 13 euros per a majors de 18 anys, l’organització oferirà a cada corredor un “kit del participant” que consta d’una motxilla, una borsa de pols holi, ulleres de colors, samarreta, dorsal i quatre estacions de color en el circuit.

Abans de la carrera, aqueix mateix dissabte, hi haurà una festa de l’espuma a partir de les 18.30 hores en l’Albereda i ja a la nit per a posar el colofó final a un cap de setmana dedicat a la joventut, a les 23.00 hores tindrà lloc un Macro-Discomóvil, en el nou Parc d’Esplai (enfront de la biblioteca).

Imprimir article
Comenta aquesta notícia