En un tres i no res ja han passat els quatre dijous de la 9ª Ruta de la Tapa de Bétera. Aquesta donava el seu tret d’eixida el passat 6 de juny i hui, 27 de juny, serà la seua cloenda.

Enguany han participat 11 hostalers, 9 dels quals són associats a l’Associació de Comerciants de Bétera. Per a l’ocasió, com cada any, els restaurants han preparat diverses tapes amb les seues millors propostes. Alguns d’ells han mostrat les seues tapes estrela, que ja tenen a la carta, i altres han aprofitat per a donar a conéixer alguna novetat i veure com funciona entre els paladars més exigents i introduir-lo entre els seus plats.

Els veïns i veïnes del municipi han tingut, un any més,  l’oportunitat de poder disfrutar de les millors propostes gastronòmiques dels hostalers locals. Cada any, el nivell de les tapes s’incrementa i els comensals queden més que satisfets amb la sofisticació de la tapa.

Aquesta iniciativa es porta a terme amb la finalitat d’animar els ciutadans a què coneguen les esmentades varietats culinàries que els comerços de sector de l’hostaleria locals els ofereixen.
L’horari dserà de nou de 19.30 hores fins a fi d’existències. Cada establiment prepararà un mínim de 3 tapes i un mínim de 6 tapes diferents. El preu és de 3,50 euros cada tapa més consumició i 2,50 euros tapa extra.

Una vegada es tanque la 9ª ruta, hi haurà un sorteig de tres premis consistents en tres sopars cadascú per a dues persones, als establiments que hagen obtingut el primer, segon i terer premi d’aquesta edició al jurat popular. Aquest sorteig serà gravat in streaming per part de l’Associació de Comerciants de Bétera (ACB) i s’anirà avisant prèviament del dia de la seua realització.

El premi especial ACB, a la millor tapa per a l’hosteleria associada ja se li ha entregat a dos dels establiments tenint un empat: Josynes pel seu entrepà de rostbief amb pastrami i Ágora 23 per la seua ensalada violeta.

A continuació us deixem un vídeo amb els establiments participant de l’acb:

Imprimir article
Comenta aquesta notícia