Ahir dijous finalitzava la 9ª Ruta de la Tapa, la qual ha tingut lloc durant quatre dijous seguits. Una vegada més, els establiments participants s’omplien de gent que volia disfrutar de les propostes gastronòmiques preparades per a l’ocasió.

Ara sols falta saber quins han sigut els establiments millor valorats. Hi haurà un sorteig de tres premis consistents en tres sopars cadascú per a dues persones, als establiments que hagen obtingut el primer, segon i terer premi d’aquesta edició al jurat popular. Aquest sorteig serà gravat in streaming per part de l’Associació de Comerciants de Bétera (ACB) i s’anirà avisant prèviament del dia de la seua realització.

Enguany han participat 11 hostalers, 9 dels quals són associats a l’Associació de Comerciants de Bétera. Per a l’ocasió, com cada any, els restaurants han preparat diverses tapes amb les seues millors propostes. Alguns d’ells han mostrat les seues tapes estrela, que ja tenen a la carta, i altres han aprofitat per a donar a conéixer alguna novetat i veure com funciona entre els paladars més exigents i introduir-lo entre els seus plats.

Aquesta iniciativa es porta a terme amb la finalitat d’animar els ciutadans a què coneguen les esmentades varietats culinàries que els comerços de sector de l’hostaleria locals els ofereixen.

Els veïns i veïnes del municipi han tingut, un any més,  l’oportunitat de poder disfrutar de les millors propostes gastronòmiques dels hostalers locals. Cada any, el nivell de les tapes s’incrementa i els comensals queden més que satisfets amb la sofisticació de la tapa.

El premi especial ACB, a la millor tapa per a l’hosteleria associada ja se li ha entregat a dos dels establiments tenint un empat: Josynes pel seu entrepà de rostbief amb pastrami i Ágora 23 per la seua ensalada violeta.

A continuació us deixem les imatges de l’última jornada:

Imprimir article
Comenta aquesta notícia