Ubicada al carrer José Gascón Sirera, 42, l’Òptica de Les Alfàbegues porta des de gener de l’any 1996 oferint el seu servei a la localitat de Bétera. Esperanza i Nieves s’uniren per a viure juntes aquesta aventura i, fins a hores d’ara, continuen treballant molt a gust per a les veïnes i veïns del nostre municipi. En l’actualitat són un equip de tres persones, comptant amb Mavi des de fa 16 anys.

Tot i que elles no són de Bétera, foren molt ben acollides des del principi per tota la població. “Apostarem, des d’un principi, per la innovació, noves marques i productes més moderns i la gent va respondre molt bé”, segons indiquen les gerents.

Elles mateixes ens expliquen que “els clients ja són com de la família, ja que tenim a molta gent d’anys i altra ja desapareguda que la tenim al record perquè trobem a faltar quan, encara que no venia a comprar, entrava i saludava quan passava per aquest carrer i per a nosaltres era un goig”.

En aquest centre òptic-optometrista expert també en contactologia no importa quin tipus de correcció visual es necessite, ja que la seua missió és ajudar al client a triar la millor opció.

L’àmplia experiència professional del seu competent equip d’òptics garanteix una perfecta prescripció i ajust de les ulleres que es necessiten, siguen progressives o monofocals, de lectura o de lluny, ocupacionals, etc.

En aquest establiment, l’usuari pot provar les muntures de les seues àmplies col·leccions i escollir la que millor s’adapte als gustos i necessitats. També es fa una revisió exhaustiva de la vista per analitzar el cas en concret. I si en algun moment les ulleres es desajusten o es fan malbé, només s’ha de comunicar perquè puguen encarregar-se de solucionar-ho immediatament. Així, aquest centre destaca pel seu tracte a la gent.

En Òptica les alfàbegues, t’ofereixen el millor servei a preus molt econòmics. Tots els seus productes responen a les exigències estètiques més actuals i són produïts i adaptats de forma individual. A més a més, durant tot l’any ofereixen diversos tipus d’ofertes i/o promocions.

A més, des de fa un temps, també ofereix la possibilitat de finançament en diverses vegades.
En aparatologia cal destacar el seu tonòmetre, a través del qual es mesura la tensió ocular per previndre malalties importants com el glaucoma.

D’altra banda, també és centre auditiu des de fa molts anys. En aquest sentit, és centre oficial de GAES (únic a Bétera).
Qui desitge més informació sobre aquest centre òptic pot cridar al telèfon 961 60 02 46 o conéixer més detalls al seu Facebook:  Optica Les Alfabegues Betera.

Imprimir article
Comenta aquesta notícia