Este cap de setmana s’ha celebrat l’III Cap de setmana de la Joventut organitzat per la regidoria de Joventut de l’Ajuntament de Bétera.

Des del dijous i fins ahir diumenge els joves de Bétera han pogut gaudir de multitud d’activitats per a tots els gustos. Durant estos quatre dies hi ha hagut dansa, cinema, tallers i molta música en directe.

“Estem molt orgullosos de l’acolliment que han tingut les diferents activitats. El nostre objectiu és continuar apostant per un oci saludable i de qualitat per als i les joves de Bétera”, afirma la nova regidora de Joventut, María Segura (PP) qui assegura que “per a això treballarem juntament amb els tècnics, les associacions i els joves, volem fer que este cap de setmana dedicat a la joventut siga al gust de tots”.

A continuació vos deixem algunes de les imatges de les activitats celebrades durant estos dies, com les imatges de l’actuació de la Nit del Rock en el nou Parc d’Esplai, la refrescant Festa de l’Espuma celebrada en l’Albereda o la Carrera de Colors que va reunir multitud de joves que van desafiar a la sufocant calor per a gaudir d’esta divertida carrera en la qual la pols de colors és la protagonista.

Imprimir article
Comenta aquesta notícia