Cinc dones vestides d’un auster gris, amb el pèl recollit i sobre unes altes xanques van interrompre el divendres a la vesprada en l’Albereda de Bétera per a interpretar “Mulïer”, un espectacle de dansa de la companyia Maduixa Teatre en el qual s’investiguen els límits físics amb la dansa i l’equilibri, el moviment i la poesia o la força i les emocions.

Mig centenar d’espectadors esperaven asseguts a que començara l’espectacle, però molts altres veïns i veïnes es van veure sorpresos per la dansa mentre xarraven asseguts a les terrasses dels bars de l’Albereda. Ningú va quedar indiferent davant esta interpretació de cinc ballarines en les quals es rendeix un homenatge a totes les dones que durant segles i segles d’opressió han lluitat i continuen lluitant per a mantindre viu la seua jo salvatge, i que reclamen el seu dret de ballar i córrer lliurement per la nostra societat.

Tal com expliquen des de la companyia “l’espectacle naix de la necessitat d’explorar la identitat femenina a través del joc corporal, posant l’accent en la imatge, la poètica visual i la narració per a arribar a la sensibilitat de l’espectador”.

L’espectacle “Mulïer” es va alçar en 2017 amb el Premi Max al Millor Espectacle de Carrer en 2017 i amb el Max a la Millor Composició Musical.

Imprimir article
Comenta aquesta notícia