L’Associació Valenciana de Diabetis (AVD) va fer fa uns dies una crida urgent, a través de les seues xarxes socials, relacionada amb el seu campament d’estiu.

I és que després de quasi un any preparant el seu campament d’estiu 2019, amb molt de treball i il·lusió, l’especialista endocrí amb el qual comptava l’associació no pot assistir al mateix per motius personals. En aquest campament, 50 xiquets i xiquetes amb diabetis, podran assistir a una activitat fonamental per a la seua qualitat de vida.

L’Associació Valenciana de Diabetis porta més de vint-i-cinc anys celebrant campaments i, segons expliquen, mai abans s’havien trobat davant aquesta situació. Tot l’equip voluntari del campament (una infermera amb diabetis, una psicòloga, tres nutricionistes, una d’elles amb diabetis, l’equip organitzatiu professional de l’associació i 10 monitors/as amb diabetis) fan aquesta crida per a no haver de suspendre aquesta activitat tan important per als xicotets del campament.

Si algú és endocrinólogo/a o pediatre o resident de medicina, o coneix a algú que poguera acudir al seu campament d’estiu com a tal, des de l’entitat sol·liciten que procedisca a posar-se en contacte amb ells al més prompte possible.

Les dates del citat campament són del 26 de juliol a l’1 d’agost, en la localitat veïna de Llíria.

Imprimir article
Comenta aquesta notícia