Un total de 19 estudiants treballen des d’ahir a l’Ajuntament de Bétera a través del programa “La Dipu et Beca” 2019. Com cada any s’han convocat estes ajudes, en col·laboració amb la Diputació de València, que permetran a l’alumnat universitari i de formació professional tindre el seu primer contacte amb el món laboral i posar en pràctica l’aprés. Les beques tindran una durada de 2 mesos i durant este temps els becats treballaran 20 hores setmanals i rebran una retribució de 500 euros mensuals.

L’alcaldessa de Bétera, Elia Verdevío, amb l’equip de govern i diferents tècnics i tècniques, han donat la benvinguda a les i els joves que durant estos mesos estivals tindran l’oportunitat de treballar en l’Administració Pública més pròxima al ciutadà, l’Ajuntament.

Els beneficiaris treballen des de ja en diferents àrees del consistori, com a cultura, educació, obres públiques o patrimoni on estaran en tot moment acompanyats per treballadors del consistori amb l’objectiu que aprenguen el funcionament de l’administració local.

Per a Verdevío, “estes beques són molt positives i enriquidores perquè es formen i aprenguen al màxim. Han d’aprofitar al màxim aquesta oportunitat que se’ls dóna perquè es continuen formant com a professionals en els seus diferents àmbits”.

Imprimir article
Comenta aquesta notícia