Les festes d’agost s’acosten i, amb elles, arriba l’hora d’obrir el Barracó dels Majorals del pròxim any.

Així, aquest divendres 5 de juliol serà  l’apertura oficial de portes del Barracó dels Majorals 2020 per a totes les veïnes i veïns del municipi. Aquesta apertura vindrà carregada d’activitats per al mes de juliol. El primer dels actes serà el dissabte, 6 de juliol. Una concentració de cotxes antics serà l’esdeveniment encarregat d’iniciar les prefestes d’agost, de la mà del “Club Automòbils Clàssics de Bétera”.
La concentració tindrà lloc al mateix recinte de l’Albereda (Av. Escultor Ramón Inglés), a les 18.00 hores.  Es tracta de la quarta edició d’aquesta concentració.

Al llarg d’aquest mes de juliol es portaran a terme més activitats, organitzades pels Majorals de l’any vinent amb la col·laboració d’altres entitats que s’han bolcat en ajudar. D’aquesta manera, el dissabte 13 de juliol, tindrà lloc “Salsa x4” amenitzarà la nit del barracó amb una festa salsera. Qui ho desitge podrà participar. Tan sols deurà deixar-se la vergonya a un costat. Aquesta festa salsera començarà a partir de les 23.30 hores.

Finalment, dissabte 20 de juliol hi haurà una gran discomòbil de remember dels 80 als 90 al voltant de les 00.00 hores.

Després, ja al mes d’agost, el tradicional discomòbil del 14 d’agost correrà també al seu càrrec. A més, hi haurà també una discomóbil el día 15 d’agost amb festa de l’espuma de 12.00 a 17.00 hores.

Quant al Barracó en si, qui s’acoste aquests dos mesos per ell podrà assaborir una carta de sopars molt completa. Tapes, ensalades, entrepans, sandwich, hamburgueses i un menú infantil formen part de les propostes gastronòmiques d’aquest grup.
Qui desitge saber més, sols haurà d’arrimar-se a l’Albereda del 5 de juliol fins al 22 d’agost.

Imprimir article
Comenta aquesta notícia