Els majors de Bétera han posat punt i final al curs 2018/2019. L’alumnat ha gaudit d’un matí on han compartit junts una classe de ball, un taller d’activació de la memòria i una classe final grupal. Posteriorment han rebut un diploma de reconeixement a la superació del curs i després han esmorzat tots junts.

Este tipus d’activitats es desenvolupen a Bétera amb l’objectiu de tindre un envelliment actiu on la prevenció és la clau,  d’esta manera, tant l’exercici físic com el mental, crea una millor qualitat de vida en les persones que participen setmanalment en les classes.

Un altre dels beneficis de les classes és que els majors de Bétera socialitzen els uns amb els altres i creen una rutina diària, la qual cosa els permet mantindre desperta la ment.

Les persones que participen d’estos tallers també acudeixen a xarrades o conferències relacionades amb la salut. I durant el curs escolar realitzen eixides culturals perquè tinguen part d’oci i diversió dins de la programació, amb la finalitat de fer coses diferents i motivar a l’alumnat.

Sens dubte el grup de ball és dels més nombrosos i actius de la comarca, participen en trobades per tota Espanya i també han visitat alguna que una altra ciutat europea com Roma.

Marisol Conejero, coordinadora dels tallers destaca que “participar en este programa i assistir a les diferents activitats, a més de ser molt beneficiós per a la salut fomenta la companyonia i millora l’ànima. Aprofite estes línies per a donar les gràcies a l’Ajuntament de Bétera per fomentar i donar suport a este programa d’envelliment actiu, que compta amb més de 160 majors”.

Imprimir article
Comenta aquesta notícia