El pròxim cap de setmana, les instal·lacions de l’Ateneu de Bétera acolliran diverses activitats.

D’una banda, Zorongo Teatre convida als assajos generals del seu últim espectacle: ‘Canto de amor contra la muerte’. Hi haurà dues oportunitats per a assistir-hi: el divendres 5, a les 21.30 hores i el dissabte 6 a les 22.45 hores.

Així mateix, l’Ateneu Jove proposa dues activitats. En aquest sentit, el 5 de juliol a les 18.00 hores, tindrà lloc una trobada amb l’art. Els assistents podran pintar la seua pròpia impressió del Sol naixent. El preu del taller és de 3 euros per persona.

A més a més, s’ha organitzat un curs d’iniciació a la fotografia. Aquest tindrà lloc els dies 6 i 13 de juliol i tindrà una durada aproximada de 6 hores, dividides en aquests dos dies diferents. El primer dia es durà a terme de 10.00 a 14.00 hores i el segon dia de 10.00 a 12.00 hores.  El curs serà en les mateixes instal·lacions de l’Ateneu de Bétera (plaça del mercat, 5) El preu del curs és de 15 euros per persona i amb un aforament màxim de 20 places. Per a inscriure’s al taller cal enviar un correu a: darmatemedia@gmail.com per a contactar amb Alicia i així reservar la seua plaça. Aquelles persones menors de 12 anys hauran d’anar acompanyades per un adult.

Aquest curs està pensat per a transmetre d’una manera senzilla els coneixements necessaris per a poder començar a crear les teues imatges. Està dirigit a totes aquelles persones que tinguen interés en adentrar-se al món de la fotografia.
La formació estarà dividida en dues parts: una teòrica per a adquirir les nocions bàsiques i altra pràctica per a aplicar els coneixements assolits.
El segon día, 13 de Juliol de 10:00 a 12:00 hores, consistirà en la participació directa dels alumnes per a que mostren als companys

 el que han après amb la realització d’un xicotet treball proposat la primera jornada del curs. Aquesta activitat
els permetrà expressar-se a través de la seues creacions fotogràfiques. D’aquesta manera es crearà un espai de debat i de reflexió entre totes i tots.
Qui no dispose d’una càmera de fotografia podrà utilitzar la del seu mòbil i a més practicar amb alguna de les càmeres  del curs. Les dues persones encarregades d’impartir aquest curs son Alicia Pascual-Ahuir Mata, graduada en el cicle superior d’ Iluminació, captació i tractament de la imatge i Arnau Darós Piquer, graduat en Comunicació Audiovisual.
Imprimir article
Comenta aquesta notícia