El passat dilluns us anunciàvem que amb l’arribada del mes de juliol també havien arribat les rebaixes al Comerç Local de Bétera. Ara, continuem donant detalls d’aquestes rebaixes ja que s’estan sumant més comerços a elles.

Aquestes rebaixes van des del 10% fins al 30 o el 50%, depenent dels productes i la botiga.

Com ja us indicarem, a Calçats Fina trobem del 10 fins al 13 %, a Modas Bambi hi ha un descompte del 15 al 20% en totes les peces de moda infantil i un outlet amb preus especials de 3, 6 i 9 euros en peçes d’altres temporades. A Calzados Amparo i Carolina també podem trobar grans descomptes, del 10 i el 20%.

A més a més, fins el pròxim dijous  4 de juliol hi ha a totes les comandes que superen 150€ un premi: -10% descompte i collarí visco de regal.

D’altra banda, Modes Cecilia ens explica que  tot l’any té detalls per a clients fidels i clients nous algun detall, però per estar en època de rebaixes encara més. Les millors rebaixes de tots els temps, amb la moda d’enguany que és la bomba…..

Aixi mateix, el pròxim dissabte,06 de juliol, Ivonne Cositas Kukis oferirà un outlet i a partir del dilluns començarà amb rebaixes de fins al 50% en tot. A més, roba i calçat d’home a 9,95€.

De segur, que a poc a poc, encara tenim que anar afegint més rebaixes.
Imprimir article
Comenta aquesta notícia