La Guàrdia Civil està investigant l’aparició d’uns ossos en el lloc on van ser assassinades les xiquetes d’Alcàsser (València), que ja s’ha determinat que són humans, però mancada aclarir si pertanyen o no a Miriam, Desirée i Toñi.

Així ho han manifestat a EFE fonts de la Guàrdia Civil de València, que han explicat que els ossos van ser trobats fa una setmana per unes persones que havien acudit a visitar el paratge de la Romana, prop de la presa de Tous, arran de la recent estrena de la sèrie “El crim d’Alcàsser”.

Es tracta d’uns ossos de xicoteta grandària que les persones que els van trobar van portar a la caserna de la Guàrdia Civil d’Oliva, des d’on es van traslladar a la comandància de València, que va decidir que els analitzara l’Institut de Medicina Legal de la ciutat.

Les mateixes fonts han precisat que les anàlisis efectuades han determinat que es tracta d’ossos humans, però no poden determinar si pertanyen o no a les xiquetes d’Alcàsser, per la qual cosa es traslladaran a Madrid per a traure l’ADN i fer més estudis.

En funció del que concloguen els treballs que es facen a Madrid sobre els ossos, el jutge determinarà si obri o no una investigació sobre aquest tema, han precisat les mateixes fonts.

El diari “Las Provincias” avança que la Unitat d’Antropologia Forense de l’Institut de Medicina Legal de València ha determinat que són quatre trossos de falanges, però no ha pogut determinar ni l’edat ni el sexe de la persona a la qual pertanyien.

Imprimir article
Comenta aquesta notícia