Les Obreres i Majorals de 2019 ja tenen a la venda els tiquets per al tradicional sopar de gala d’estiu. Un any més, aquest es realitzarà a la piscina del poliesportiu municipal de Bétera. El sopar serà el dissabte 3 d’agost. Qui desitge acudir tan sols ha de contactar amb algun dels majorals o amb les obreres de 2019.

Com ja és habitual, la vesprada començarà amb la recollida del President dels Majorals i les Obreres de 2019. La música de la xaranga amenitzarà aquesta recollida.

Una vegada els convidats ja estiguen a la piscina, es procedirà a la recepció de les Obreres i Majorals de 2019 amb la tradicional volta a la piscina i la seua presentació acompanyats pels membres de la corporació local.

El moment més esperat per totes i tots arribarà amb el ball preparat per les quatre Obreres i quatre Majorals. La festa seguirà amb música i beguda en barra per a tots els allí presents.

Per a l’ocasió s’ha preparat algunes sorpreses. Així, la comissió d’espectacles ha preparat una gran Macrodiscomòbil amb efectes de llum i so, entre d’altres.

A més a més, enguany el muntatge per a la presentació de les Obreres i Majorals i el seu ball a la Piscina comptarà amb pantalles de retransmissió, perquè tots els assistents puguen veureu bé, i un so immillorable per poder escoltar-ho tot a la perfecció.

D’aquesta manera, la colla convida a totes i tots a comprar el tiquet del sopar, el qual ja comença a estar a la venda.

Independentment del treball que està realitzant la comissió de festes, hi ha un altre grup dedicant-se expressament a la confecció del llibre (Jose Manuel i Andrés), del qual molt prompte també tindrem notícies.

 

Imprimir article
Comenta aquesta notícia