El nou equipatge del València, presentat pel nou proveïdor, Puma, rendirà tribut al club i a la seua afició i serà una combinació de blanc, taronja i negre la que lluïsca en el seu primer uniforme.

Segons s’ha explicat des de la signatura alemanya de roba esportiva en la presentació, el lema “El futbol és dels valents” uneix a Puma i el València per a presentar el nou equipament de la temporada 2019-20 i amb ell pretén rendir tribut al club i a la seua afició sota el concepte Valentia, que té el seu origen en el nom romà de la ciutat.

A més, amb el disseny del nou equipament, Puma pretén recollir la “connexió especial” del València amb el seu estadi, el Camp de Mestalla, i amb la seua ciutat, a través d’una de les representacions culturals que l’han feta famosa en el món sencer, les Falles.

La intensitat tan característica dels colors de l’estadi valencianista es trasllada a la samarreta de l’equipatge local amb una “explosiva combinació” de blanc, taronja i negre.

La samarreta de l’equipament de visitant està “inspirada en Les Falles, la festa de foc i passió reconeguda mundialment i amb l’espectacular ‘Nit de la Cremà’ com a referència, amb un ardent grafisme que cobreix la meitat superior del pit”, segons s’indica en el comunicat oficial.

També s’informa que cada samarreta incorpora una tecnologia de termorregulació que permet un sistema millorat d’administració de la humitat combinat amb un disseny sense costures que faciliten l’ajust i mobilitat de la peça per a un rendiment òptim.

El València ha canviat aquesta temporada de proveïdor de material esportiu, ja que en les últimes temporades va ser Adidas l’encarregada de vestir a l’equip de Mestalla, que igualment lluirà nou patrocinador en la seua samarreta, la casa d’apostes bwin.

Imprimir article
Comenta aquesta notícia