El passat cap de setmana es va celebrar a València el Campionat d’Espanya de Salvament i Socorrisme de les categories Benjamí i Aleví. Els nadadors del Club Natació SOS Bétera Juan Caballero i Pablo Camacho van aconseguir dues medalles de bronze
i una d’or, destacant entre els millors de la seua categoria.

Per part seua, el Club va quedar en la 5a posició d’Espanya per clubs en les categories d’Aleví i de Benjamí masculí, gràcies als punts obtinguts en cada prova pels xics i xiques més joves.

El Campionat es va celebrar durant dues jornades i en ella van participar 24 Clubs de tota Espanya. La primera jornada va tindre lloc en la piscina de Natzaret, en la qual Juan Caballero Fuset va obtindre la medalla de bronze en la prova de 25 m. remolc de maniquí xicotet.

Durant el diumenge es van celebrar les proves a la platja de la Malva-rosa, on Juan Caballero es va proclamar Campió d’Espanya en carrera amb taula, i Pablo Camacho va obtindre el tercer lloc (bronze).

Des del Club han volgut felicitar els seus socorristes participants pel seu esforç durant la competició i durant cada entrenament, així com als seus entrenadors Roberto Bravo i Santi Cebrián. També han volgut destacar el suport i la força dels familiars, que van animar sense parar a cadascun dels socorristes més joves.

Així mateix, el Club vol enviar tota la seua energia a les categories Infantil, Cadet, Juvenil, Júnior i Absolut, que durant les pròximes setmanes tindran els seus corresponents Campionats d’Espanya en Noja (Cantàbria), Zarautz (País Basc) i la Corunya (Galícia). S’espera que gaudisquen molt de cada prova, cada braçada i cada respiració, i els èxits vindran solos.

Imprimir article
Comenta aquesta notícia