Este cap de setmana torna el Cicle de Concerts en l’Ermita. La música en directe tornarà a inundar durant les nits d’estiu el fantàstic parc del Calvari, un lloc fantàstic en el cor de la localitat de Bétera en el qual reunir-se amb els amics per a gaudir d’actuacions en directe amb entrada gratuïta.

El divendres, 5 de juliol, a les 22.45 hores els assistents podran gaudir de la música de “Le Braccia Veloci”, un projecte format per tres músics valencians amb trajectòria professional internacional que tenen com a objectiu recuperar i difondre la música del Renaixement i el Barroc. El gruo està format per Víctor Belmonte al sacabuche (trombó original), Bea Lafont (violí barroc) i José Duce (clau i òrgan).

El dissabte, 6 de juliol, a les 22.45 hores serà el torn del quintet de vent “Siliqua Vintage”. El quintet va funcionar durant anys mentre els seus membres eren estudiants de la JONDE (Jove Orquestra Nacional d’Espanya), ara 15 anys després tornen a ajuntar-se per a interpretar el seu millor repertori.  Els músics que componen el grup tenen una gran trajectòria professional, han actuat per tot el món i són professors de conservatori i de les orquestres més importants del país. El quintet torna a ajuntar-se amb l’ànim de fer gaudir al públic, tant gran com xicotet, en un concert que estarà carregat d’emocions.

Imprimir article
Comenta aquesta notícia