Les unitats d’ITV mòbils per a turismes i vehicles lleugers recorreran durant els pròxims mesos d’estiu 16 municipis de la Comunitat Valenciana, entre ells el de Bétera. Aquesta unitat, que supervisa l’Ivace, està a Bétera des del passat dilluns 1 de juliol i romandrà fins al pròxim 14 d’agost.

El seu objectiu principal és acostar a la ciutadania de la Comunitat Valenciana el servei d’ITV evitant que els ciutadans hagen de recórrer llargues distàncies des de la seua localitat fins a l’estació fixa més pròxima. D’aquesta manera, aquest servei permet vetlar també per la seguretat viària.

Cal recordar que el calendari i itinerari pot consultar-se en el portal de l’Ivace consultar ací (Serveis- Inspecció Tècnica de Vehicles).

La Comunitat Valenciana compta amb sis estacions mòbils d’ITV per a turismes que completen la xarxa de 25 estacions d’ITV fixes, donant cobertura així a tot el territori.

Les ITV mòbils per a turismes estan capacitades per a realitzar inspeccions a vehicles lleugers, turismes i furgonetes de fins a 3.500 quilos.

Imprimir article
Comenta aquesta notícia