El passat divendres va tornar el Cicle de Concerts en l’Ermita del calvari de Bétera. La música en directe torna a inundar durant les nits d’estiu aquest lloc emblemàtic, un lloc fantàstic en el cor del municipi per a reunir-se i disfrutar d’actuacions en directe amb entrada gratuïta.

El passat divendres, 5 de juliol, el cicle donava el seu tret d’eixida amb la música de “Le Braccia Veloci”. Es tracta d’un projecte format per tres músics valencians amb trajectòria professional internacional que tenen com a objectiu recuperar i difondre la música del Renaixement i el Barroc. El grup està format per Víctor Belmonte al sacabuche (trombó original), Bea Lafont (violí barroc) i José Duce (clau i òrgan).

Posteriorment, el dissabte 6 de juliol era el torn del quintet de vent “Siliqua Vintage”. El quintet va funcionar durant anys mentre els seus membres eren estudiants de la JONDE (Jove Orquestra Nacional d’Espanya), ara 15 anys després tornen a ajuntar-se per a interpretar el seu millor repertori.  Els músics que componen el grup tenen una gran trajectòria professional, han actuat per tot el món i són professors de conservatori i de les orquestres més importants del país. El quintet torna a ajuntar-se amb l’ànim de fer gaudir al públic, tant gran com xicotet, en un concert que estarà carregat d’emocions.

El cicle continuarà el próxim divendres, 12 de juliol ,a les 22.45 hores.

En aquesta ocasió, sota el nom ‘Cantare per Amare’ s’interpretaran melodies de la cançó italiana i àries d’òpera. Aquestes peçes seran interpretades per dues veus líriques; la de la soprano Yolanda Marín i el tenor Nestor Martorell i amb l’acompanyament al piano de Josep Manel Campos.

Així mateix, dissabte 13 de juliol es tancarà el XVIII cicle de concerts a l’ermita de Bétera amb l’actuació de SPANISH BRASS. Carlos Gil i Luis González interpretaran un variat repertori amb el trombó i la trompeta.

Queda convidada tota la població, sent l’entrada gratuïta.

A continuació, adjunte una galeria d’imatges:

Imprimir article
Comenta aquesta notícia