Dissabte passat, 5 de juliol, la Falla Gran Via de l’Est vivia una jornada molt intensa i emotiva: la “treta” dels seus representants per al pròxim exercici faller de 2020.

Al voltant de les 17.30 hores, els fallers es concentraven al seu casal per, al voltant de les 18.00 hores, eixir tots junts cap a les cases dels seus pròxims representants.

La primera parada del recorregut va ser en casa de la iaia materna d’Erik. Allí, estava tot preparat per rebre a la comissió. A la planta baixa, els esperaven l’equip de Betera.com, familiars, amics, l’alcaldessa de Bétera Elia Verdevío i el regidor municipal de Festes Manuel Pérez.

A l’obrir les portes, els allí presents poguérem veure a un Erik emocionat i sorprés. El President Infantil de 2019, Carles Inglés, li feia entrega del pergamí on se li nomenava President Infantil de l’any 2020. Entre aplaudiments i plors d’emoció i alegria, Erik acceptava molt gustosament aquest càrrec. Seguidament, abraçava molt agraït els seus pares i iaios per fer possible el seu somni.

Després d’un picoteo i un refresc, el recorregut continuava per a conèixer a la Fallera Major Infantil i Fallera Major 2020.

La següent xiqueta emocionada i il·lusionada per ser escollida Fallera Major Infantil de 2020 era Elena Carretero i Herrera. Amb molta alegria, agafava el pergamí de mans de Lucia Carbonell (Fallera Major Infantil de 2019). Cal recordar, que sa mare és la Fallera Major de 2019, Elena Herrera.

Posteriorment, aquesta última mencionada era l’encarregada de traure a la Fallera Major de 2020. Natalia Asensi i Enguídanos, serà la representant de les Falles del pròxim any. La seua emoció també era palpable.
Una vegada finalitzada la treta, va arribar el moment de disfrutar d’un sopar de ‘ i porta’ amb picoteo i beguda a càrrec de la comissió i una festa sota el lema ‘San Fermín de l’Est’.

A aquesta festa també van ser convidats l’alcaldessa i regidor de Festes, els quals no van dubtar ni un sols moment en acceptar aquesta invitació.

Adjuntem una fotogaleria:

Imprimir article
Comenta aquesta notícia