L’Ajuntament de Bétera ha tancat la piscina municipal infantil de manera provisional pel fet que esta piscina no compleix amb la normativa vigent.

Tal com han explicat des de la regidoria de Manteniment d’Edificis Públics, “la piscina no té instal·lat cap sistema de cloració pel que cal omplir-la i buidar-la tots els dies i això ja no està permés i al final la Conselleria de Sanitat ens ha obligat a clausurar-la fins que solucionem el problema”.

Des de la regidoria que encapçala Eva Martínez (C’s) s’han posat a treballar per a posar una solució ràpidament que permeta reobrir la piscina com més prompte millor, “Sanitat ja va dir que es necessitava un sistema per a clorar els focus de bacteries i esta piscina no el té. El dijous van fer la mesuraments i no van donar els resultats correctes, el divendres les van repetir i tampoc, estava massa baixa en clor i ens han obligat a tancar-la”.

En estos moments des de l’Ajuntament de Bétera es treballa per a instal·lar un sistema de cloració de manera urgent, “demanem disculpes als usuaris per les molèsties, este és un tema ve arrossegant-se des de fa temps i intentarem solucionar-ho en els pròxims dies. Lamentem les molèsties i els agraïm la seua comprensió”, ha declarat Eva Martínez a este periòdic.

Imprimir article
Comenta aquesta notícia