El Barracó dels Majorals 2020 obria el passat divendres les seues portes per a totes les veïnes i veïns del municipi. Com ja és tradició, durant els mes de juliol els majorals del pròxim any preparen diverses activitats.

El primer dels actes tenia lloc el passat dissabte, 6 de juliol. Una concentració de cotxes antics era l’esdeveniment encarregat d’iniciar les prefestes d’agost, de la mà del “Club Automòbils Clàssics de Bétera”.
La concentració es realitzava al mateix recinte de l’Albereda (Av. Escultor Ramón Inglés), a les 18.00 hores, sent la quarta edició d’aquesta concentració.

Al llarg d’aquest mes de juliol es portaran a terme més activitats, organitzades pels Majorals de l’any vinent amb la col·laboració d’altres entitats que s’han bolcat en ajudar. D’aquesta manera, el dissabte 13 de juliol, tindrà lloc “Salsa x4” amenitzarà la nit del barracó amb una festa salsera. Qui ho desitge podrà participar. Tan sols deurà deixar-se la vergonya a un costat. Aquesta festa salsera començarà a partir de les 23.30 hores.

Finalment, dissabte 20 de juliol hi haurà una gran discomòbil de remember dels 80 als 90 al voltant de les 00.00 hores.

Després, ja al mes d’agost, el tradicional discomòbil del 14 d’agost correrà també al seu càrrec. A més, hi haurà també una discomóbil el día 15 d’agost amb festa de l’espuma de 12.00 a 17.00 hores.

Quant al Barracó en si, qui s’acoste aquests dos mesos per ell podrà assaborir una carta de sopars molt completa. Tapes, ensalades, entrepans, sandwich, hamburgueses i un menú infantil formen part de les propostes gastronòmiques d’aquest grup.
A continuació, adjuntem una xicoteta fotogaleria d’imatges.

 

Imprimir article
Comenta aquesta notícia