Des de l’àrea d’Educació, un any més s’han desenvolupat les jornades educatives. Enguany s’ha celebrat el 20 aniversari d’aquesta activitat que va nàixer amb la intenció de reunir el professorat dels diferents centres educatius de Bétera, donar-los formació i compartir experiències.

Durant estos dies s’han aborden diferents temes d’interés comú o actualitat educativa. Així, temes com la neurociència, els nous reptes de l’escola en temps moderns, o com afrontar incidents a l’aula, han sigut tractats i exposats per diferents ponents, com el Catedràtic de Psicologia Mèdica, Tomás Ortiz o el Catedràtic de Física Aplicada, Rafael García.

A més, amb motiu del 20 aniversari, s’ha obert una exposició, “Del guix a la tablet”, que mostra un recorregut per l’educació a Bétera al llarg dels últims 100 anys. En ella podem trobar imatges de com han evolucionat els centres de Bétera, o com han canviat i adaptat als nous temps els materials emprats a l’aula. L’exposició estarà fins al pròxim 12 de juliol.

Enguany, les jornades s’han desenvolupat a la Casa de la Cultura de Bétera. Un espai perfecte per a conjuminar al professorat i fer exposicions. A més, estes jornades han posat el punt i final amb un acte de reconeixement a diferents persones que han estat molt vinculades, des del seu naixement, a les jornades educatives, elles han sigut; Jorge Alonso Berzosa, Amparo Domenech Palau, Germán Cotanda Gil, Cristina Alemany Campos, José Mª Sanchís Borrás, Vicent Marqués Gascó, Manuel Antón Antón, Alicia Puig Faubell i Rosa Mª Feo Xirivella.

Imprimir article
Comenta aquesta notícia