El grup municipal Compromís per Bétera va preguntar al ple extraordinari de dijous si l’acord signat pel tripartit (PP, C’s i Mas Camarena-Torre en Conill) es publicaria. A la qüestió formulada pel grup municipal de Compromís, l’alcaldessa del PP, Elia Verdevío, va respondre que “per suposat es publicaria, en els mitjans de l’Ajuntament i en els mitjans que consideren les tres formacions”.

“Ha passat quasi un mes des de la roda de premsa dels membres del tripartit i la ciutadania encara no sap quines són les condicions concretes d’este acord”, afirma Cristina Alemany, portaveu del grup municipal Compromís.

“Al llarg de la legislatura passada, sobretot el PP, ha insistit en la transparència. Este cas, el millor exercici de transparència seria que el tripartit fera públics íntegrament els punts de l’acord que han signat. Si efectivament la transparència és un dels pilars del nou govern municipal, la publicació de l’acord hauria de ser una prioritat per al tripartit”, conclou Alemany.

 

Imprimir article
Comenta aquesta notícia