Un any més, en arribar el mes de juliol, té lloc el tradicional Folkestiu a la plaça del Mercat de Bétera. D’aquesta manera, del 18 al 20 de julio es durà a terme la 8ª mostra d’estiu de música i cultura popular organitzada per l’Ateneu Cultural.

La finalitat d’aquesta iniciativa és oferir un recull d’espectacles musicals, dansa i activitats culturals basades en el patrimoni musical i cultural popular i tradicional valencià i d’altres localitats de la Mediterrània.

Els actes començaran dijous 18 de juliol i continuaran el divendres 19 i el dissabte 20 amb un ampli i variat programa d’actuacions i activitats. Tres dies intensos de música i cultura popular, amb fira d’artesans, sopar a la fresca, actuacions musicals, tallers, espectacles infantils i balls a la plaça.

Tots els espectacles són gratuïts. Qui ho desitge podrà reservar el sopar per al divendres 19, abans de l’actuació de Pep Gimeno Botifarra i Ahmed Touzani mitjançant el següent enllaç: Sopar Folkestiu. Enguany, a més, cap la possibilitat d’adquirir la samarreta oficial del Folkestiu 2019 (edició limitada). Teniu 24 hores per a reservar-la al preu especial de 8€ al següent enllaç: Samarreta Folkestiu.

La programació detallada serà la següent:

Imprimir article
Comenta aquesta notícia