El Butlletí Oficial de la Província (BOP) publica la convocatòria de les quatre línies d’ajudes del Patronat de Turisme de València per a 2019, que suposen una inversió pública global d’1.113.000 euros. Els ajuntaments menors de 30.000 habitants, associacions i entitats sense ànim de lucre destinataris poden sol·licitar les subvencions  fins al pròxim 25 de juliol.

València Turisme ha facilitat un correu electrònic per a resoldre qualsevol dubte: ajudes.patronat@dival.es. El termini per a sol·licitar les quatre línies de subvencions finalitza el 25 de juliol i les ajudes es dirigeixen a la promoció i creació de productes turístics per part d’ajuntaments (663.000 euros) i associacions (200.000 euros), infraestructures (100.000 euros) i a la desestacionalització i dinamització turística (149.500 euros). Els interessats poden consultar les bases en este enllaç.

Creació de Producte Turístic i Infraestructures

Les subvencions municipals suposen una inversió directa a les comarques valencianas a través dels programes de Producte Turístic i d’Infraestructures . Tots dos programes, dotats amb 663.500 euros i 100.000 euros, respectivament, estan destinats als municipis i entitats locals menors de 30.000 habitants.

Cada municipi pot sol·licitar ajudes per a crear producte turístic, promoció d’esdeveniments o fires turístiques i infraestructures fins a un màxim de 6.000 euros. 

Desestacionalització Turística

A més, els municipis costaners podran optar, per tercer any consecutiu, al Pla de Desestacionalització Turística que compta amb 149.500 euros per a activar les economies locals en mesos no estivals i substitueix a les subvencions directes que s’atorgaven per disposar de les banderes “Q” de qualitat de l’ICTE.

Els destinaris d’esta convocatòria són Sagunt, Canet d’en Berenguer, Puçol, El Puig, La Pobla de Farnals, Massamagrell, Massalfassar, Albuixec, Albalat dels Sorell, Foios, Meliana, Alboraia, València, Sueca, Cullera, Tavernes de la Valldigna, Xeraco, Gandia, Daimús, Guardamar de la Safor, Bellreguard, Miramar, Piles i Oliva. Els 24 possibles beneficiaris poden obtindre ajudes fins a un màxim de 30.000 euros.

Associacions sense ànim de lucre

D’un altre costat, el Patronat de Turisme posa a la disposició de les associacions sense ànim de lucre una línia d’ajudes per a realització d’accions de promoció turística dotada amb 200.000 euros en 2018.

En el cas de les entitats i associacions sense ànim de lucre, les ajudes del Patronat no podran superar els 10.000 euros per projecte.

Imprimir article
Comenta aquesta notícia