Aquest cap de setmana continua el Cicle de Concerts en l’Ermita del Calvari de Bétera. Els passats divendres i dissabte donava el seu tret d’eixida una nova edició d’aquest cicle, on la música en directe inunda durant les nits d’estiu aquesta ubicació.

Le Braccia Veloci” eren els encarregats d’encetar la XVIII edició d’aquest cicle. Aquest, és projecte format per tres músics valencians amb trajectòria professional internacional que tenen com a objectiu recuperar i difondre la música del Renaixement i el Barroc. El grup està format per Víctor Belmonte al sacabuche (trombó original), Bea Lafont (violí barroc) i José Duce (clau i orgue).

Dissabte era el torn del quintet de vent “Siliqua Vintage”. El quintet va funcionar durant anys mentre els seus membres eren estudiants de la JONDE (Jove Orquestra Nacional d’Espanya), ara 15 anys després tornen a ajuntar-se per a interpretar el seu millor repertori. Els músics que componen el grup tenen una gran trajectòria professional, han actuat per tot el món i són professors de conservatori i de les orquestres més importants del país.

Ara, aquest cap de setmana serà el torn per a altres dues formacions. En primer lloc, aquest divendres, els protagonistes de la nit seran els temes de ‘Cantare per amare‘. En aquesta ocasió, interpretaran melodies de la cançó italiana i àries d’òpera dues veus líriques: la de la soprano Yolanda Marín i el tenor Nestor Martorell. Aquestes veus comptaran amb l’acompanyament al piano de Josep Manel Campos.
Dissabte, es tancarà aquest XVIII cicle de concerts a l’ermita de Bétera amb l’actuació de Spanish BrassCarlos Gil i Luis González interpretaran un variat repertori amb el trombó i la trompeta.

Totes les actuacions són amb entrada gratuïta i, a elles, queda convidada tota la població.

A continuació us deixem un vídeo, resum de l’estrena de la setmana passada.

 

Imprimir article
Comenta aquesta notícia