El passat dimecres, 10 de juliol, va tindre lloc una jornada organitzada per l’Associació de Comerciants de Bétera, dirigida a tots els seus comerços associats.

Aquesta jornada va ser impartida per la coaching experta Paloma Alonso, qui va parlar sobre optimisme intel·ligent i l’actitud positiva de cara al negoci.

Sota el nom “Atrévete a entrenar tu cerebro y ser optimista. Ser optimista es una elección. ¿Y tú, qué eliges?” s’oferiren diversos punts de vista de com afrontar les coses i dels problemes considerar-los com a circumstàncies a resoldre i no com a drames sense solució.

Posteriorment, va tindre lloc un sopar de germanor per a tots els assistents a cortesia del restaurant associat a l’Associació de Comerciants de Bétera, Nou Tropical, on també va tindre lloc la citada jornada.

A continuació us deixem unes imatges de la jornada:

 

 

Imprimir article
Comenta aquesta notícia