Els veïns de la urbanització Camí Paterna, es preparen per a gaudir de les seues tradicionals festes. Com es fa des de 1980, els festers de la “*Festa del Conill”, han organitzat tot un programa d’activitats que donaran començament dissabte que ve 13 de juliol i finalitzaran el diumenge 11 d’agost.

Tal com expressa el president d’aquests festejos, José Ortega Cordón, “es tracta d’una festa humil, capaç de fer gaudir durant tot un any a veïns tant de la urbanització com del poble”. A més, Ortega agraeix a totes les famílies que s’impliquen el màxim en aquesta festa per a seguir amb la celebració any rere any.

Enguany, la reina de les festes és Ana Arenas Gómez i les seues dames són, Ana Ortega Arenas i Érika Ortega Arenas.

El programa consta de moltes activitats creades amb l’objectiu de fer-lo passar bé a les persones que viuen en esta urbanització, però també a tots els veïns de Bétera. Dissabte que ve, 13 de juliol, donaran començament amb un sopar i l’exaltació de la reina i la seua cort. Però fins a l’11 d’agost es mantindran les activitats, entre les quals destaquen els inflables per als més xicotets, els sopars i menjars populars o les diferents actuacions.

Per a Manuel Pérez, regidor de Festes, “és molt important donar suport a les urbanitzacions i les seues festes per la singularitat de cadascuna d’elles”.

Imprimir article
Comenta aquesta notícia