Ahir dijous a la vesprada tornava a obrir-se la piscina infantil municipal de Bétera per al bany dels més xicotets després d’estar  dos dies tancada per a instal·lar un mecanisme de cloració que permetera adaptar la piscina a la normativa vigent.

Des de la regidoria de Manteniment d’Edificis Públics s’ha treballat a contrarellotge perquè la piscina estiguera tancada el menor temps possible, per a això s’ha instat a l’empresa encarregada del manteniment de les piscines municipals a instal·lar el sistema de cloració ràpidament, i així ha sigut.

Com ja vam explicar dimarts passat la piscina s’omplia i buidava tots els dies al no tindre instal·lat cap sistema de depuració i cloració que eliminara els focus de bacteris. Este rudimentari sistema no complia la normativa i la Conselleria de Sanitat la va clausurar després d’analitzar l’aigua dos dies seguits.

Imprimir article
Comenta aquesta notícia