El Cicle de Concerts en l’Ermita del Calvari de Bétera va finalitzar aquest passat cap de setmana, amb èxit de participació. El passat 4 i 5 de juliol donava el seu tret d’eixida una nova edició d’aquest cicle, on la música en directe inunda durant les nits d’estiu aquesta ubicació.

Aquest passat divendres, 12 de juliol, els protagonistes de la nit eren els temes de Cantare per amare. En aquesta ocasió, interpretaren melodies de la cançó italiana i àries d’òpera dues veus líriques: la de la soprano Yolanda Marín i el tenor Nestor Martorell. Aquestes veus comptaren amb l’acompanyament al piano de Josep Manel Campos. Temes com ‘El fantasma de la Ópera’, ‘Los Miserables’, ‘Nessum Dorma’ o ‘Torna Surriento’ van ser alguns dels interpretats per aquest conjunt.

Dissabte, es tancava aquest XVIII cicle de concerts a l’ermita de Bétera amb l’actuació de Spanish BrassCarlos Gil i Luis González interpretant un variat repertori amb el trombó i la trompeta.

Spanish Brass és un dels quintets de metall més dinàmics i consolidats del panorama musical espanyol. Ha participat en els festivals més importants del món, ha tocat en la gala dels premis Príncep d’Astúries (1995) i ha gravat la música de l’obra La Fundació de Buero Vallejo i la banda sonora de la pel·lícula Descongela’t, de Félix *Sabroso. En 2017 han rebut l’I Premi Bankia al Talent Musical en la Comunitat Valenciana.

Aquest grup ha publicat veintrés treballs discogràfics, entre els quals s’inclouen dos DVD-CD i un doble CD recopilatori, que mostren les seues múltiples facetes. Organitza cada any dos festivals de vent-metall: Spanish Brass Alzira-SBALZ (www.sbalz.com) i Brassurround Torrent (www.brassurround.com).

Totes les actuacions han sigut gratuïtes.

A continuació us deixem una fotogaleria amb imatges d’aquest divendres:

Imprimir article
Comenta aquesta notícia