Queda menys d’un mes perquè comencen les Festes d’Agost de Bétera i cada vegada és més palpable. En aquest sentit, el passat dissabte les Obreres i Majorals de 2019 ja van començar a vendre les tradicionals alfabeguetes durant tot el matí. Es tracta d’una manera més de col·laborar amb la festa. Les quatre Obreres i el grup de Majorals de cada any es desplacen cap als punts més neuràlgics del municipi per oferir a les veïnes i veïns i al trànsit que passa per la carretera una alfabegueta a canvi de la voluntat.

A més a més, també poguérem veure un punt de venda als jardins de Casa Nebot, comptant amb la col·laboració de la regidoria municipal de Festes i Junta Local Fallera, aprofitant la celebració del Campionat de Jocs de Taula Faller.

Qui no va poder col·laborar, però li agradaria fer-ho, encara és a temps. El pròxim dissabte 27 de juliol, les Obreres i Majorals tornaran a eixir al carrer per a vendre més alfabeguetes.

A continuació adjuntem una fotogaleria d’imatges de la jornada:

Imprimir article
Comenta aquesta notícia